Annonce
Kolding

Idrætsforening ramt af corona: 100 børn i Dalby GF skal testes

To gymnastikhold med børn fra fjerde klasse og op skal testes.  Arkivfoto: Søren Gylling
To gymnastikhold lukket ned i foreløbigt 14 dage, efter at deres instruktør er konstateret smittet ved en rutinetest. Instruktøren var uden symptomer.

Kolding: Næsten 100 børn fra Dalby GF's gymnastikafdeling blev torsdag hentet hjem fra skole af deres forældre, efter at deres gymnastikinstruktør blev konstateret smittet med coronavirus.  Alle børnene, som går i fjerde klasse og opefter, var onsdag aften til gymnastik fordelt på to hold, men altså med den samme instruktør.

Lederen af gymnastikafdelingen, Irene Mortensen, fortæller, at instruktøren ikke har haft symptomer på covid-19, før han lod sig teste rent rutinemæssigt, fordi han har med så mange unge at gøre. Ved to tidligere tests var instruktøren negativ.

Irene Mortensen oplyser, at Dalby GF nu har lukket de to hold ned i foreløbigt 14 dage, men afdelingens øvrige seks gymnastikhold kan fortsætte som vanligt.

Annonce

- Der går så mange dage imellem, at de benytter faciliteterne, at det er forsvarligt, og vi spritter også alting af, hver gang nye hold kommer ind i hallen, oplyser hun.

Dalby GF's gymnastikafdeling er i tæt kontakt med Kolding Kommune og Styrelsen for Patientsikkerheds opsporingsenhed om situationen, og alle de berørte skal nu holde sig i isolation, indtil de er blevet testet i første omgang på søndag og tirsdag og har fået resultaterne af prøverne.

Dalby GF sendte en sms ud til forældrene så hurtigt som muligt, da instruktøren var konstateret smittet.

Annonce
Erhverv For abonnenter

2020 blev det bedste år for Kolding Lufthavn i ti år: Vi har set flere forretningsrejser, hvor de har samlet 4-5 mand i et jetfly

Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Tønder på skrump: Befolkningstallet rasler ned og det er Tønders egen skyld, mener ansvarlig politiker

Annonce