Annonce
Kolding

Idrætsforeninger aflyser alle aktiviteter her og nu

Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Lunderskov: Gymnastiksæsonen for børn og voksne i Lunderskov slutter et par uger før planlagt.

For at få bugt med coronasmitten har bestyrelsen i Lunderskov Gymnastik og Idrætsforening besluttet, at man ikke kun aflyser den planlagte gymnastikopvisning lørdag den 21. marts. Man aflyser samtidig alle træningsaktiviteter i foreningen.

Deltagerne på gymnastikholdene mister kun to ugers gymnastiktræning, da sæsonen alligevel slutter efter opvisningen.

Men også foreningens floorballhold for både børn og voksne er foreløbig aflyst, selv om sæsonen for disse hold strækker sig længere frem.

- Vi vil først og fremmest følge trop på de ting, de gør på skolen, hvor de ikke arbejder på tværs af klasserne. Hvis de kom til gymnastik, ville børnene jo være sammen på tværs, så derfor har vi aflyst, siger Hanne Mikkelsen, formand for Lunderskov Gymnastik og Idrætsforening.

Også hos Lunderskov Motionsboksning har man valgt at indstille al aktivitet og træninger på grund af coronavirus. Det oplyser klubben på facebook.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce