Annonce
Sport

Igen matchede Kolding IF et superligahold

Kolding IF har hidtil mødt tre superligahold i vinteropstarten. Arkivfoto: Søren Gylling
To prøvespillere fik 45 minutters spilletid, da Kolding IF og AC Horsens spillede 1-1.
Annonce

Fodbold: Kolding IF spillede søndag sin tredje træningskamp i forberedelsen til forårssæsonen.

Her er, hvad vi registrerede fra kampen, der blev spillet på Koldings kunstgræsbane.

Kampen var knap fløjtet i gang, inden Kolding var foran. Et minut var spillet, da værterne fangede sin modstander højt oppe på banen og slog kontra. Christian Kudsk havde næsten en halv banehalvdel for sig selv og udnyttede muligheden til fulde. Med et flot chip udklasserede han Horsens-keeper Matej Delac.

Kampen i tal

Kolding IF-AC Horsens 1-1 (1-0)

1-0 Christian Kudsk, 1-1 Kjartan Finnbogason

Kolding IF i første halvleg

Sebastian John - Morten Hansen, Mads Eriksen, Sebastian Sommer, Mathias Bonde - Anton Søjberg, Mads Zederkof, Jeppe Pedersen - Christian Kudsk, Jeppe Hansen, Denis Fazlagic

Kolding i anden halvleg

Sebastian John - Morten Dongsted, Marcus Gudmann, Simon Trier, Daniel Thøgersen - Mike Vestergård, Benjamin Zjajo, Niels Letort - Oliver Drost, Jeppe Hansen, Ahmed Daghim

Kudsk lignede en forandret spiller. I efteråret lignede han en mand, der var totalt tømt for selvtillid. Mod AC Horsens spillede han livligt, han forsøgte en masse, lykkedes ikke med det hele, men alt i alt var det en opmuntrende præstation.

Blandt de 11 startende hos Kolding IF var Sebastian Sommer, der dog ikke som vanligt huserede på midtbanen, men i midterforsvaret. Her kom hans pasningssikkerhed og hans venstreben til sin ret.

Annonce

To på prøve

Venstre back er en position, der har voldt Kolding IF en del skrupler. For ofte i efteråret skabte modstanderne farlige situationer fra den side. Mathias Bonde blev ligesom i de foregående træningskampe prøvet af på positionen mod Horsens, og han løste opgaven fint.

På midten blev to prøvespillere testet. 20-årige Anton Søjberg fra Brabrand har på det seneste trænet med Kolding IF og viste sig fint frem. Han lå og vekslede med Kudsk i højre side af banen - dels som midtbanespiller, dels som kant.

Også 19-årige Jeppe Pedersen, der er på kontrakt i AaB var med på prøve. Han var tæt på at score til 2-0 efter et fint gennembrud.

I en jævnbyrdig første halvleg kom også AC Horsens frem til chancer. Kolding-målmand Sebastian John leverede et par fine redninger for at holde modstanderen fra scoringer.

Annonce

Nyt hold

De 11 startende hos Kolding IF fik lov til at spille 44 et halvt minut, så fløjtede dommeren af. Da kampen blev fløjtet i gang igen efter pausen, var samtlige markspillere hos hjemmeholdet skiftet ud.

Blandt andre Ahmed Daghim, nyerhvervelsen fra FCK, spillede de sidste 45 minutter. Han demonstrerede flere gange fin teknik.

Efter syv minutter af anden halvleg gik Simon Trier i græsset med en skade. Midterforsvareren kom dog tilbage på benene. Kolding IF insisterede på at spille bolden ud fra målmanden, og det skete med varierende succes. Nu og da fik Horsens presset Kolding ud i et boldtab.

Kolding havde fint styr på Horsens' angribere, bortset fra da gæsterne kombinerede sig gennem Kolding-forsvaret, og Kjartan Finnbogason afsluttede angrebet med at sende bolden under Sebastian John og i mål.

Daghim skabte en fin chance til Kolding i den anden ende, men Mike Vestergård fik ikke godt træf på bolden.

Senere var Oliver Drost tæt på at score et forrygende mål. En høj bold blev sendt frem til Drost, som med sin førsteberøring løftede bolden over en Horsens-forsvarer, oversprintede ham og forsøgte at gøre Kudsk kunsten efter med et chip. Bolden endte i sidenettet.

Horsens pressede på et at par gange mod slutningen, men uden at score igen.

For tredje træningskamp i træk skabte Kolding IF et fint resultat mod et superligahold.

Kolding har i januar vundet over Brøndby, spillet uafgjort mod Randers og nu altså også spillet uafgjort mod Horsens.

Resultaterne betyder mindre i træningskampene, men det er aldrig ligefrem en fordel at tabe.

Selve præstationen mod Horsens var opmuntrende.

Igen matchede Kolding IF et superligahold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce