x
Annonce
Sønderborg

IKEA har 35 udleveringssteder i Danmark: I Sønderborg flytter de ind på Borgens parkeringsplads

IKEA åbner mere end 37 vareudleveringsteder over hele landet, blandt andet i Sønderborg, Padborg og Haderslev. Arkivfoto: Martin Ballund
Onsdag og lørdag vil IKEA udlevere varer, som kunderne i forvejen har købt i virksomhedens netbutik.

Sønderborg: Folk i Sønderborg og omegn slipper nu for at skulle køre til Aarhus, Odense eller Hamborg for at hente sofa, skab eller andet indbo fra IKEA.

IKEA åbner for udlevering af pakker fra 35 adresser fordelt over hele landet, og en af dem er Borgen i Sønderborg.

Her på tagparkeringen ved Jobcentret holder en varevogn fra IKEA hver onsdag kl. 17-19 og hver lørdag kl. 11-13. Nærmeste andet udleveringssted i Sønderjylland bliver Padborg og Haderslev.

- Borgen er et kendt sted i Sønderborg med gode parkeringsforhold, der gør det muligt for os at tilbyde denne service nemt og bekvemt, forklarer Christian Mouroux, pressemedarbejder i IKEA.

Ifølge Flemming Enghave, centermanager i Borgen, er det IKEA, der har henvendt sig til Sønderborgs indkøbscenter om muligheden for at benytte parkeringspladsen.

- Og da vi ser det som et servicetiltag for vores kunder, har vi sagt ja. Det kunne jo også være, at nogle af IKEA’s kunder vil komme i så god tid, at de får tid til at shoppe hos os først, forklarer han.

Flemming Enghave frygter ikke kaos på parkeringspladsen eller biler med trailere, der holder i kø op ad rampen:

- Vi taler om en varevogn, der skal udlevere omkring 12 vareleverancer i løbet af to timer. Det kan vi godt håndtere, mener han.

Kunderne skal betale 79 kroner i fragt uanset ordrens vægt eller størrelse, oplyser IKEA på sin hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce