Annonce
Sydjylland

Ikea fyrer 7500 ansatte på verdensplan: Danske stillinger også i fare

Ikea fyrer 7500 på verdensplan. 25 danske stillinger er i fare for at blive nedlagt. Foto: Scanpix.
Annonce

Fyrringer: Ikea fyrer 7500 ansatte på verdensplan. Det skriver det svenske nyhedsbueu TT.

Samtid udsender Ikea Danmark en pressemedelese hvoraf det fremgår, at virksomheden de næste tre år vil gennemgå en omfattende transformation af forretningen for at gøre organisationen mere simpel og fokuseret både på verdensplan og i Danmark.

- Vi vokser, og har gjort det i mange år, samtidig har vi opbygget en stærk position i Danmark. Den udvikling vil vi selvfølgelig fortsætte samtidig med, at vi for alvor træder ind i fremtiden. Derfor vil vi gennemføre en omfattende transformation af IKEA, som vi kender det fra de sidste 50 år og skabe et nyt IKEA - rustet til de næste mange år i Danmark, siger Johan Laurell, administrerende direktør for IKEA Danmark, i pressemedelsen.

De vurdere at ud af de 2.700 stillinger i Danmark vil 25 stillinger muligvis blive nedlagt. Det drejer sig eftersigende om en række funktioner på hovedkontoret i Taastrup samt enkelte andre stillinger.

Samtidig med at nogle stillinger bliver nedlagt vil Ikea Danmark dog også over de næste to år åbne en række nye stillinger. I følge pressemedelensen håber Ikea at kunne omplacere nogle af de medarbejre, der har jobs som forsvinder grundet ændringerne i virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce