Annonce
Tønder

Ikea sætter kurs mod Møgeltønder

Ikeas varebil kommer til at holde ved Min Købmand i Møgeltønder. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Ikea begynder nu at levere varer fast i Møgeltønder to gange om ugen. De første bestillinger er tikket ind.
Annonce

Møgeltønder: Ikea sætter fra næste uge kursen mod Møgeltønder. Det sker, når det store varehus udvider servicen Klik & Hent til også at omfatte landsbyen.

Fremover vil der holde en varebil i Møgeltønder ved Min Købmand to gange om ugen.

- Vi ved, at mange mennesker, som godt kunne tænke sig at handle med Ikea, bor langt væk fra et Ikea-varehus, og derfor oplever det som svært at få fat i de Ikea-varer, de ønsker. Med vores afhentningssted i Møgeltønder, gør vi det nemmere og mere bekvemt for danskerne at handle med Ikea, fortæller Christian Mouroux Pedersen, kommunikationsansvarlig i Ikea per mail til JydskeVestkysten.

Med servicen kan man for 79 kroner få leveret alle de varer, man ønsker, til afhentningsstedet i Møgeltønder. Landsbyen er det første sted i Tønder Kommune, hvor ordningen indføres.

- Vi har valgt at etablere et afhentningssted i Møgeltønder, fordi vi kan se på vores analyser, at vi fortsat har uforløst efterspørgsel efter Ikea-produkter i Tønder-området, skriver Christian Mouroux Pedersen.

Hvorfor Møgeltønder og ikke for eksempel Tønder by?

- Vi har etableret et godt samarbejde med Min Købmand i Møgeltønder, og vi ser god efterspørgsel på vores Klik & Hent service fra dette afhentningssted allerede. Vi kan ikke afvise, at der også kan komme et afhentningssted i Tønder by i fremtiden, fortæller han.

Annonce

Mange ordrer

Ifølge den kommunikationsansvarlige er de første mange ordrer indgivet til afhentning i Møgeltønder.

Ordningen træder i kraft den 22. september, og varebilen vil sætte kursen mod Møgeltønder tirsdage og torsdage. Den vil holde ved købmanden fra klokken 18 til 19.

- Vi vil løbende vurdere de valgte dage og tidspunkter ud fra efterspørgsel og kundetilfredshed, skriver Christian Mouroux Pedersen.


Vi har etableret et godt samarbejde med Min Købmand i Møgeltønder, og vi ser god efterspørgsel på vores Klik & Hent service fra dette afhentningssted allerede.

Christian Mouroux Pedersen, kommunikationsansvarlig i Ikea
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce