Annonce
Varde

Ikke fyret: Ingeniørgruppen rystet over at blive hængt ud

Den gode stemning er genetableret mellem Varde Bolig Administration og Ingeniørgruppen. Fra venstre ses Jørgen Jensen fra Ingeniørgruppen, viceborgmester og næstformand i Varde Bolig administration Anders Linde (V) og direktør Heidi Nielsen fra Varde Bolig Administration. Foto: Henrik Reintoft
Varde Bolig Administration vil i fremtiden fortsat bruge Ingeniørgruppen, som viceborgmester Anders Linde (V), der også er næstformand i Varde Bolig Administration, ”fyrede” i JydskeVestkysten forleden. Baggrunden var en lang række overtrædelser af lokalplanen i forbindelse med byggeriet af 38 lejeboliger på ”Opelgrunden”.

Varde: Lige så rystet viceborgmester og næstformand i Varde Bolig Administration Anders Linde (V) var, lige så rystet blev ingeniør Jørgen Jensen fra Ingeniørgruppen, da han læste en artikel i JydskeVestkysten forleden.

I artiklen ” Efter lokalplanbommert: Varde Bolig Administration lægger Ingeniørgruppen på is”, sagde Anders Linde:

- Vi har fyret Ingeniørgruppen, der er lagt på køl, da vi blev klar over, at byggeriet ikke opfylder lokalplanen.

Han omtalte Varde Bolig Administrations byggeri på ”Opelgrunden” på Storegade 2-4 i Varde, hvor der er opført 38 lejligheder med Ingeniørgruppen som totalrådgiver.

Annonce
Vi er ikke ude på at fyre Ingeniørgruppen. Vi har et fremragende samarbejde med Ingeniørgruppen.

Direktør Heidi Nielsen, Varde Bolig Administration

Forsoning

Det kom noget bag på Jørgen Jensen fra Ingeniørgruppen, der intet anede:

- Det er mildest talt ikke rart at blive hængt ud på den måde. Der er flere, der har ringet: Hvad er det for noget, siger Jørgen Jensen, der ikke havde tid til at tale med JydskeVestkysten i forbindelse med artiklerne.

Vi sidder i spisestuen hos Anders Linde på Gellerupholm. Et tegn på forsoning og forståelse i sagen om seks lokalplansovertrædelser, der kompromitterede Anders Linde som viceborgmester i sådan en grad, at han udtrykte sig så bombastisk, som han gjorde.

- Vi har i rigtig mange år brugt Jørgen Jensen fra Ingeniørgruppen, og vi har været yderst tilfredse. Jeg kan ikke fyre nogle ansatte, som jeg ikke har hyret, siger Anders Linde.

Fremragende samarbejde

Direktør Heidi Nielsen fra Varde Bolig Administration nikker:

- Vi er ikke ude på at fyre Ingeniørgruppen. Vi har et fremragende samarbejde med Ingeniørgruppen, siger Heidi Nielsen.

Så den lille misforståelse er ryddet af vejen, og alle ser fremad.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne fra en lukket covid-afdeling: Sådan modtages corona-patienterne

Annonce