Annonce
Esbjerg

Ikonisk hollandsk fodboldspiller med dreadlocks med til at hædre Blue Water

Thomas Bek, direktør for Energy & Projects hos Blue Water Shipping (nummer to fra venstre) modtog forleden i Antwerpen på vegne af det store esbjergensiske transportfirma en fornem pris. På billede til højre for Thomas Bek ses også den tidligere hollandske fodboldstjerne Ruud Gulllit. PR-Foto
Blue Water Shipping blev forleden i belgiske Antwerpen hædret med en international pris som årets projektlogistikudbyder. Som en kendisfaktor var en tidligere hollandsk fodboldstjerne med ved overrækkelsen.
Annonce

Esbjerg: Der var en kendis fra fortiden med på scenen, da Esbjergs store transportkoncern, Blue Water Shipping, repræsenteret ved Thomas Bek, direktør for Energy & Projects, modtog en international pris.

Ruud Gullit den markante hollandske fodboldspiller, som blev kåret som verdens bedste fodboldspiller i både 1987 og 1989, var udover sine egenskaber på grønsværen også kendt under øgenavnet ”den sorte tulipan”, og for sin voluminøse hårpragt med dreadlocks.

I dag har den 57 årige hollænder smidt hårpragten, da han var med på scenen ved et stort Awardshow, hvor uddelingen af flere forskellige hædersbevisninger forleden fandt sted på Hilton Hotel i Antwerpen.

Her blev Blue Water Shipping med deltagelse af mere end 360 branchespecialister annonceret som vinder i kategorien – Årets projektlogistikudbyder.

Dommerne udtrykte blandt andet dyb respekt for planlægningsniveauet og Blue Waters trænings- og rekrutteringsprogram til investering i ny teknologi, IT og infrastruktur.

"En global logistikudbyder i særklasse, som kan sætte flueben ved alle emner, der omhandler fremragende kundeservice, globalt netværk og skræddersyede løsninger med teknisk knowhow og solid baggrundsdata og sporbarhed af afsluttede projekter. Blue Water har især demonstreret, at de er i stand til at udføre storstilede projekter for forskellige brancheområder, såsom olie og gas, energi, vedvarende energi, installationer m.m. Det er specielt værd at fremhæve, at Blue Water gennem mange år har udvist kreativitet og innovativ tilgang til både planlægning og teknisk gennemførlighed, lød det fra dommerne.

Hos Blue Water er man ekstremt stolt af prisen, som er stor anerkendelse fra branchen.

- Blue Water vil fortsætte med at investere i vores energi- og projektafdeling, og vi er sikre på, at vi kan fortsætte med at tilføje værdi til vores kunders projekter, oplyser Thomas Bek.

Blue Water Shipping har i årtier været involveret i en lang række forskellige projekter globalt. Fokus har været på projektlogistik, som gennem årene har udviklet sig, og i dag udfører Blue Water mange flere store og udfordrende projekter end nogensinde før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce