Annonce
Esbjerg

Ikonisk hollandsk fodboldspiller med dreadlocks med til at hædre Blue Water

Thomas Bek, direktør for Energy & Projects hos Blue Water Shipping (nummer to fra venstre) modtog forleden i Antwerpen på vegne af det store esbjergensiske transportfirma en fornem pris. På billede til højre for Thomas Bek ses også den tidligere hollandske fodboldstjerne Ruud Gulllit. PR-Foto
Blue Water Shipping blev forleden i belgiske Antwerpen hædret med en international pris som årets projektlogistikudbyder. Som en kendisfaktor var en tidligere hollandsk fodboldstjerne med ved overrækkelsen.

Esbjerg: Der var en kendis fra fortiden med på scenen, da Esbjergs store transportkoncern, Blue Water Shipping, repræsenteret ved Thomas Bek, direktør for Energy & Projects, modtog en international pris.

Ruud Gullit den markante hollandske fodboldspiller, som blev kåret som verdens bedste fodboldspiller i både 1987 og 1989, var udover sine egenskaber på grønsværen også kendt under øgenavnet ”den sorte tulipan”, og for sin voluminøse hårpragt med dreadlocks.

I dag har den 57 årige hollænder smidt hårpragten, da han var med på scenen ved et stort Awardshow, hvor uddelingen af flere forskellige hædersbevisninger forleden fandt sted på Hilton Hotel i Antwerpen.

Her blev Blue Water Shipping med deltagelse af mere end 360 branchespecialister annonceret som vinder i kategorien – Årets projektlogistikudbyder.

Dommerne udtrykte blandt andet dyb respekt for planlægningsniveauet og Blue Waters trænings- og rekrutteringsprogram til investering i ny teknologi, IT og infrastruktur.

"En global logistikudbyder i særklasse, som kan sætte flueben ved alle emner, der omhandler fremragende kundeservice, globalt netværk og skræddersyede løsninger med teknisk knowhow og solid baggrundsdata og sporbarhed af afsluttede projekter. Blue Water har især demonstreret, at de er i stand til at udføre storstilede projekter for forskellige brancheområder, såsom olie og gas, energi, vedvarende energi, installationer m.m. Det er specielt værd at fremhæve, at Blue Water gennem mange år har udvist kreativitet og innovativ tilgang til både planlægning og teknisk gennemførlighed, lød det fra dommerne.

Hos Blue Water er man ekstremt stolt af prisen, som er stor anerkendelse fra branchen.

- Blue Water vil fortsætte med at investere i vores energi- og projektafdeling, og vi er sikre på, at vi kan fortsætte med at tilføje værdi til vores kunders projekter, oplyser Thomas Bek.

Blue Water Shipping har i årtier været involveret i en lang række forskellige projekter globalt. Fokus har været på projektlogistik, som gennem årene har udviklet sig, og i dag udfører Blue Water mange flere store og udfordrende projekter end nogensinde før.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce