Annonce
Note

Høje flammer: Voldsom brand brød ud i landejendom

En ladebygning brændte kraftigt, men det lykkedes brandfolkene at forhindre branden i at sprede sig til stuehuset. Privatfoto
Lørdag morgen stod en landejendom ved Gummesmarkvej i flammer. Sydvestjysk Brandvæsen nåede hurtigt frem og slukkede ilden, inden hele gården brændte ned.
Annonce

Bramming: Lørdag morgen Klokken 06:33 modtog politiet en anmeldelse om, der var høje flammer over en landejendom ved Gummesmarkvej nord for Bramming.

Frivillige brandfolk var hurtigt på scenen, og de fik straks selskab af Sydvestjysk Brandvæsen og indsatsleder Niels Holm.

- Det brændte voldsomt, da vi kom derud. Det stod hurtigt klar, at vi fik brug for ekstra brandbiler fra Esbjerg, fortæller Niels Holm, der er beredskabsinspektør ved Sydvestjysk Brandvæsen.

Ilden havde sat ind på begge sider af landejendommens lade, og brandfolkenes opgave lød nu på at standse ilden fra at brede sig til det tilhørende stuehus og gårdens maskinrum.

- Vi lykkedes med at begrænse omfanget af ilden, og da de ekstra styrker ankom, jamen så begyndte det jo at hjælpe en hel del, beretter Niels Holm.

Allerede klokken 07:17 fik brandvæsenet kontrol over ilden og efterslukningen kunne begynde. Politiet ved ikke, hvad der har forårsaget branden, indtil efterslukningen er helt færdig og den beskadigede lade er blevet undersøgt. Politiets vagtchef konstaterer dog, at det har lynet meget i området.

Annonce
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce