Annonce
Haderslev

Ild.pizza åbner på Sønderbro midt i maj

Younes Deaibes er medejer af Iild.pizza, hvor han også er culture & creative director. Han regner med, at der skal ansættes 20 unge mennesker til at drive det nye pizzeria på Sønderbro. Pressefoto
Haderslev får snart endnu et pizzeria, når Ild.pizza kommer til byen midt i maj. Pizzaerne bestiller man online - og så henter man dem på Sønderbro.

Haderslev: Midt i maj får Haderslev et nyt pizzeria, når den aarhusianske pizzakæde Ild.pizza åbner på Sønderbro 2, hvor der for år tilbage lå en slagter.

- Vi åbner den 12. maj, siger Younes Deaibes, culture & creative director samt medejer af Ild.pizza.

Håndværkerne er allerede rykket ind for at gøre lokalerne klar til åbningen.

- Der er en del, der skal laves, siger Younes Deaibes.

Ild.pizza

Ild.pizza åbner på Sønderbro 2 onsdag den 12. maj.

Det bliver kædens 15. pizzeria. Det er planen, at der inden årets udgang er 32 pizzeriaer i kæden. Målet er, at det i 2025 er oppe på 100.

Kædens pizzaer bliver bagt i brændefyrede stenovne.

Pizzakædens navn, Ild.pizza, er inspireret af måden pizzaerne bliver bagt på.

Man skal bestille sin pizza online og alle pizzaer koster det samme - uanset antallet af toppings og valg af dej.

Www.ild.pizza

- Ovnen er så stor, at den bliver bygget på stedet. Den vejer 2,5 ton, når den er samlet. De kommer fra Italien og samler den, lyder det.

Selvom der kommer til at være 12 siddepladser hos Ild.pizza på Sønderbro, så er det udelukkende til dem, der kommer for at hente pizzaer. For man kan ikke bare gå ind i det pizzeriaet og bestille en pizza.

- Det er kun takeaway. Det fungerer sådan, at man bestiller på nettet - sætter kryds i, hvad man vil have på - og så koster alle pizzaerne det samme - uanset hvor mange toppings, man har valgt, forklarer Younes Deaibes.

I ovnen tager det blot 90 sekunder, inden en pizza er færdigbagt. Og Younes Deaibes fortæller, at kæden har fokus på de gode råvarer - og kun bruger en pizzadej, der er specielt udviklet til dem.

Det er i denne bygning på Sønderbro 2, at der fra den 12. maj skal være Ild.pizza. Foto: Stine Hygum

Hos Ild.pizza er der fokus på, at kunderne hele tiden er opdateret på, hvornår deres pizza er klar til afhentning:

- Man man har bestilt en pizza til et bestemt tidspunkt, så gør vi det, at vi sender en sms, når pizzaen kommer ind i ovnen og endnu en sms, når den er færdig, siger Younes Deaibes.

Annonce

Støtter lokalt

Selvom Ild.pizza er en kæde, som inden årets udgang har 32 pizzeriaer i Danmark, så er det vigtigt for ejerne, at pizzakæden er en del af lokalsamfundet og støtter op om det lokale liv.

- Vi vil gerne være engagerede lokalt - og hver gang vi åbner et nyt pizzeria, så laver vi en aftale med en lokal forening, som får 100 procent af dagens omsætning på vores åbningsdag. Ved de seneste åbninger har det betydet, at en lokal forening har fået mellem 30.000 og 45.000 kroner. Det er vigtigt for os, at give noget igen til de lokale i de byer, hvor vi har forretninger, siger Younes Deaibes.

Det er da netop også en del af strategien, at de åbner i mindre byer.

Det nye pizzeria kommer også til at betyde, at der kommer flere arbejdspladser til byen.

- Vi skal bruge 20 lokale ansatte. Det skal være unge mennesker med god energi. Hos os er de fleste medarbejdere mellem 15 og 23 år - og vi siger, at man bliver en del af Ild-familien. Vi går rigtig meget op i, at der er et fedt arbejdsmiljø, siger Younes Deaibes, der starter rekrutteringen i uge 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce