Annonce
Haderslev

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Anja Schmidt har været god til at "slå på trommerne", fastslår formanden. På billedet ses hun sammen med en kunde (tv.), som havde vundet konkurrencen "Fyld indkøbsvognen på to minutter". Arkivfoto: Jacob Schultz
Efter tre et halvt år ved roret stopper Bevtofts populære købmand, Anja Schmidt, med udgangen af året. Jagten på hendes afløser er sat ind.
Annonce

BEVTOFT: Siden købmand Anja Schmidt overtog roret i Min Købmand Bevtoft i september 2017, har hendes virke været én lang succeshistorie. Den 41-årige, der dengang tog springet efter 12 år hos købmanden i Arnum, fik nemlig ikke kun vendt økonomien fra minus til plus, men også ændret hele indkøbsoplevelsen for både ansatte og kunder, som bestyrelsesformand Michael Fleischer gentagne gange har pointeret.

Nu er bestyrelsen bag Min Købmand Bevtoft imidlertid slået tilbage til start, for efter tre et halvt år med ro på købmandsfronten, skal den nu igen ud at finde en ny. Anja Schmidt har nemlig valgt at opsige sin stilling med udgang af 2020, og bestyrelsen er allerede gået på jagt en potentiel efterfølger.

- Det hele er gået stærkt, men i bestyrelsen er vi fortrøstningsfulde og forventer at finde en afløser snarest. Stillingsopslaget ligger allerede på nettet, vi er i kontakt med ansættelsesafdelingen i vores kæde, som leder internt, og jeg har også selv følerne ude og er allerede godt i gang i mit netværk, udtaler formand Michael Fleischer.

Annonce

Flittig købmand

Og det bliver en tung arv at løfte for Anja Schmidt´s efterfølger.

- Vi har en sund forretning, men kolonialbranchen er en svær én. Man skal hele tiden være på dupperne og slå på trommerne med annoncer, Facebook og en event her og der. Anja har været flittig og har gjort en kæmpe indsats. Faktisk er hun den købmand i kæden, som har haft den største omsætning i 2020. At hun har valgt at stoppe, er selvfølgelig ærgerligt for os, men det er et frit land vi lever i, og vi ønsker Anja alt det bedste, slutter formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte jeg, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce