Annonce
Vejen

Imerco lukker i det nye år

Den 1. marts er det slut med Imerco på Sønderallé i Rødding. Foto: Google Maps
1. marts er det slut med isenkramforretningen Imerco på Sønderallé i Rødding. Forretningen er en af dem, som kædens hovedkontor har besluttet skal lukke.

Rødding: - Det er rigtig træls, men det er hovedkontoret, der har besluttet det.

Sådan siger Line Bonde, der styrer isenkramforretningen Imerco på Sønderallé i Rødding, mens butikschef Nina Blomgren Larsen er på barsel.

Det, der er træls, er, at Imercos hovedkontor har truffet en beslutning om, at butikken i Rødding er en af de Imerco-butikker, der skal lukke.

Line Bonde fortæller, at butikken i Rødding lukker til 1. marts - og at man skal være ude af lokalerne den 31. marts.

- Vi bliver til en outlet i midten af januar, hvor alle de gængse varer bliver fjernet, og så vil der være udgåede varer - også fra andre butikker - i stedet for, fortæller Line Bonde.

Hvad der skal ske med butikkens ansatte, når der lukkes, er ikke helt på plads.

- Nogle får nyt job eller bliver flyttet til andre Imerco'er, fortæller Line Bonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce