Annonce
Esbjerg

Indbrud hos tøjbutik i Ribe forpurret af røgkanoner

Natten til onsdag var der for fjerde gang indbrud hos tøjbutikken Mr. i Ribe. Arkivfoto: Palle Herløv
Natten til onsdag var der for fjerde gang indbrud i tøjbutikken Mr. Ribe. Denne gang fik tyvene kun få tyvekoster med sig på grund af effektive røgkanoner.

Ribe: Onsdag kl. 03.22 gik alarmen hos tøjbutikken Mr. i Ribe. To mænd havde smadret en rude med et koben, hvorefter de var brudt ind i butikken med en sæk, der skulle have været fyldt med mærkevarer.

Det var fjerde gang, der var indbrud hos Mr. i Ribe, men denne gang fik tyvene kun en skjorte, et par bukser og en taske med sig, idet butikkens røgkanoner forhindrede tyvene i at få mere med sig.

- Vi kan se på videoovervågningen, at to mænd har været i butikken med en sæk, og vi kan se, at de omkring kl. 02.00 har været foran butikken. De har kørt foran butikken og de har kigget ind ad vinduerne, siger ejer Keld Vestergaard og forklarer, at de to mænd var kørt i en grålig Audi med smadret bagrude, så tyvekosterne hurtigt kunne smides ind.

- Det er første gang, man får så lidt ud af et indbrud hos os, så hvis der skal være noget positivt ved det hele, så er det, at vores nye røgkanoner virkelig har effekt, siger Keld Vestergaard.

Syd- og Sønderjyllands Politi forklarer, at sagen stadig efterforskes, men alt tyder på, at indbruddet i Ribe kan kædes sammen med indbrud i både Padborg, Aabenraa og Tønder natten til onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce