Annonce
112

Indbrud i succesrig iværksætterbutik: Panserruderne kunne tyvene dog ikke få bugt med

Panserglasset holdt, men det lykkedes alligevel at komme ind. Foto: Ronnie Olesen
Forretningen har fået masser af opmærksomhed efter tv-programmet Løvernes Hule. Der kan være en sammenhæng, vurderer indehaver.
Annonce

Ølgod: En sølvgrå BMW kørte med it-udstyr til en værdi på cirka 40.000 kroner. Der skete efter et indbrud i den succesrige iværksættervirksomhed Geekd i Storegade i Ølgod. Forretningen har gamere som målgruppe.

Indbruddet skete klokken 01.30 natten til tirsdag. Der blev stjålet fire computere, en Playstation og nogle hovedtelefoner.

Geekd drives af Ronnie Olesen, som netop har fået stor eksponering, da han fik en investor og ny partner i tv-programmet Løvernes Hule i slutningen af januar. Det var Jacob Risgaard, der gik ind som partner i Ronnie Olesens virksomhed, og det kastede selvsagt megen omtale af sig.

Ronnie Olesen selv udelukker ikke, at den store fokus på virksomheden også kan have skærpet opmærksomheden på butikken i kriminelle kredse.

Annonce

Der måtte prøves forskellige metoder

Ronnie Olesen oplyser, at der blev forsøgt forskellige metoder for at komme ind.

- Bagdøren er ødelagt, siger han.

Men det lykkedes ikke at få døren op.

Derpå blev det forsøgt at smadre panserglas til butikken, men sådan var det heller ikke muligt at skaffe sig adgang til butikken. Der er tale om en tidligere smykkebutik i Ølgods handelscentrum med nogle meget solide udstillingsvinduer.

Det lykkedes til gengæld at komme ind via fordøren. Her blev låsen vredet op. Ronnie Olesen oplyser, at det nu skal undersøges, hvordan butikken sikrer sig bedre mod indbrud.

Det er overvågningsbilleder, der viser BMW'en køre bort. Men det har ikke været muligt at identificere en nummerplade ud fra disse billeder, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce