Annonce
112

Indbrud i villa Varde - men færre kom hjem til den sure oplevelse i 2019

Færre i Varde Kommune har haft indbrud i de seneste fire år, men det hjalp tirsdag ikke en familie på villavejen Sletten i Varde. Genrefoto: Morten Nielsen
Annonce

Varde: Det hjælper ikke den familie på Sletten i Varde, som tirsdag aften kom hjem til et indbrud i villaen, men der er færre indbrud i private hjem i disse år.

På Sletten var der stjålet et ur af mærket Pulsar og muligvis også andet. Det var svært at se. Men i hvert fald havde "man" været i stue, køkken og badeværelse.

Der var brugt to forskellige værktøjer med en bredde på ti millimeter og en bredde på 45 millimeter til at bryde en terrassedør op. Muligvis en skruetrækker og et koben.

Annonce

Nedgang for fjerde år

Men der altså færre, som får denne sure oplevelse som familien på Sletten. I 2019 var 171 indbrud i Varde Kommune. Det er færre end i 2018, da der var 244 indbrud i private hjem.

I 2016 og 2017 var der endnu flere indbrud, 284 og 259, så 2019 var fjerde år i træk, hvor færre kom hjem til en meget træls oplevelse.

Det er Bo trygt-samabejdet, der har opgjort antallet af indbrud, som generelt er faldende i Danmark. Bo trygt arbejder for at sænke antallet af indbrud og øge trygheden i danske hjem. Bag indsatsen står TrygFonden og Foreningen Realdania sammen med Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd.

Indbruddet på Sletten i Varde blev begået tirsdag mellem klokken 09.00 og klokken 18.15. Det blev anmeldt omkring klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce