Annonce
Trekantområdet

Indbrud udviklede sig til røveri: Beboer overraskede tyve på fersk gerning

Politiet undersøger området omkring adressen i Øster Voldgade med hunde og teknikere. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
To personer blev taget på fersk gerning under indbrud. - Da de er på vej ud, og han står foran dem på afstand, truer den ene gerningsmand med, at han vil stikke ham, hvis han ikke træder til side, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.
Annonce

Fredericia: Politiet er søndag formiddag fortsat til stede i Øster Voldgade i Fredericia, efter et indbrud klokken 05.35, der udviklede sig til et røveri.

En beboer hørte, at det puslede i underetagen. Da han kom ned ad en trappe, kan han se, at to gerningsmænd er brudt ind via et vindue, og at de er i gang med at stjæle computer, pas, pung og kreditkort, der ligger fremme.

- Da de er på vej ud, og han står foran dem på afstand, truer den ene gerningsmand med, at han vil stikke ham, hvis han ikke træder til side, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Der er ikke set noget våben i forbindelse med episoden, men truslen betyder, at politiet har registreret anmeldelsen som røveri mod person i egen bolig. Derfor har politiet også været til stede i området omkring adressen søndag morgen og formiddag. Her har de med hunde søgt efter mulige spor. Også teknikere foretager undersøgelser inde i huset.


Da de er på vej ud, og han står foran dem på afstand, truer den ene gerningsmand med, at han vil stikke ham, hvis han ikke træder til side

Hans Hoffensetz, vagtchef Sydøstjyllands Politi


Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt omkring det angivne tidsrum. Det kan muligvis være en bil, der er kørt fra området i høj fart eller lignende, fortæller vagtchefen.

I forbindelse med afspærringen fik en 28-årig mand fra Fredericia en bøde for ikke at lytte til politiet anvisninger. Det skete, da han valgte at gå gennem det afspærrede område.

Hans Hoffensetz vurderer, at politiet vil være på adressen frem til omkring klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce