Annonce
112

Indbrudsbølge i Bramming: Kostbart værktøj stjålet

Natten til torsdag blev der stjålet dyrt værktøj fra fire kassebiler tre forskellige steder i Bramming. Bilen på billedet er ikke én af dem, der var indbrud i. Arkivfoto.
Annonce

BRAMMING: Én eller flere indbrudstyve har natten til torsdag været på raid i Bramming, hvor der er stjålet kostbart værktøj fra fire kassevogne tilhørende håndværkerfirmaer. Det stjålne værktøj løber op i en samlet værdi på over 50.000 kroner.

Fra en hvid Renault Traffic kassevogn er der stjålet forskelligt værktøj til en samlet værdi af 12.000 kroner. Denne bil holdt ved en bolig i Stejlbjergparken, og indbruddet i kassevognen blev anmeldt til politiet klokken 4.19 natten til torsdag.

Fra en anden håndværkerbil, som ligeledes holdt i Stejlbjergparken er der stjålet boremaskiner, skruemaskiner, batterier og opladere plus flere andre ting til en samlet værdi af 15.000 kroner. Bilen tilhører firmaet Elektriker Løsningen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

I Porsholtparken holdt en hvid Mercedes Sprinter parkeret. Den er i nattens løb blevet tømt for dyrt værktøj af mærket Makita, oplyser politiet.

Endelig kom en håndværker bosiddende i Gabelsparken torsdag morgen også ud til en tømt bil, en hvid kassevogn af mærket Renault Classic. Her blev bilens skydedør brudt op, og bilen blev tømt for værktøj, som repræsenterer en samlet værdi af 13.000 kroner, oplyser politiet.

Har man oplysninger, som kan føre politiet på sporet af gerningsmanden eller mændene kan man ringe til politiet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Irene tog springet før denne uges massefyringer på Danfoss: - Jeg ville ikke være en af de sidste tilbage

Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Varde

Anne-Mette, mand og søn har lige meldt sig ind i parti for at støtte det lokale bud på en borgmester

Annonce