Annonce
Tarm

Indbrudsbølge i weekenden: Lampetyv blev set, mens smykketyv var diskret

Tyven stjal blandt andet en marguerit-broche. Foto: Scanpix
Annonce

SKJERN/TARM/VIDEBÆK: I løbet af weekenden kom der fem anmeldelser om indbrud, hvor af de fleste var fra Tarm.

Politiet har en forventning om, at i hvert fald et af de fem indbrud står over for en snarlig opklaring. Indbruddet skete på Skovvej i Tarm lørdag aften kl. 20.15, hvor en tyv fik taget ruden ud i et vindue ved hjælp af et koben. Han stjal en PH-bordlampe.

Og kort tid efter så vidner netop en person rende rundt med en bordlampe i armene. Han gik ind i en bil, som holdt nær ved huset på Skovvej. De kvikke vidner fattede mistanke og noterede bilens registreringsnummer.


De to ting hænger jo nok sammen, så den skal vi bare have løbet op.

Bjarne Højgaard, politiassistent


- De to ting hænger jo nok sammen, så den skal vi bare have løbet op, siger Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Smykker var yndlingskoster

Politiet mener dog ikke, at lampetyven står bag de to øvrige indbrud i Tarm, som skete på Irisvej og Vibevej. Årsagen er udvalget af tyvekoster.

På Irisvej blev der i tiden fra torsdag til søndag brudt en skydedør og terrassedør op, hvorefter tyven har gennemrodet hele huset. Der er stjålet Marguerit-brocher og forskellige former for sølvsmykker. På Vibevej blev der også stjålet smykker i tiden fra lørdag eftermiddag til søndag eftermiddag.

I Skjern var der indbrud på Ranunkelvej, hvor der fra lørdag kl. 10.30 til søndag kl. 15.30 blev brudt et vindue op og stjålet smykker.

I Fjelstervang var der indbrud på Poppelvænget. Det er uvist, hvordan tyven kom ind, men det er sket i tiden fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Her mangler der syv ure af forskellige mærker til en samlet pris af 6000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Dybt skuffet socialdemokrat forlader kamp om at blive spidskandidat: Fik kun tre stemmer ved opstillingsmøde

Annonce