Annonce
Sønderborg

Indbrudstyve holder ikke efterårsferie

Politiet efterforsker to indbrud i Sønderborg og et indbrud i Nordborg. Arkivfoto
Der har været to indbrud i Sønderborg og et indbrud i Nordborg.
Annonce

Sønderborg/Nordborg: Indbrudstyvene holder tilsyneladende ikke efterårsferie. De seneste dage har indbrudstyvene været på spil tre steder.

Fra et redskabsrum i Perlegade i Sønderborg er der stjålet en sort scooter af mærket VGA Explora med nummerpladen BX 2372. Det er sket i tidsrummet mellem tirsdag kl. 12.00 og onsdag kl. 5.00.

På Rojumvej i Sønderborg har beboere haft besøg af indbrudstyve mellem fredag i sidste uge og onsdag i denne uge. En hængelås til et kælderrum er klippet over med en boltsaks, og fra kælderrummet er der stjålet et større parti sko og elektronik. Politikommissær Chris Thorning Sørensen fra Syd- og Sønderjyllands politi kan ikke give nærmere oplysninger om det store parti af sko.

Fra et rækkehus på Kirkevænget i Nordborg har indbrudstyve fjernet et større fladskærms-tv. Den eller de ubudne gæster er kommet ind via en ulåst hoveddør, oplyser politikommissær Chris Thorning Sørensen. Politiet fik anmeldelsen onsdag kl. 15.15, men rækkehusets beboer har fortalt politiet, at indbrudstyven(e) har været der kl. 15.00 - muligvis via besked fra en alarm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Annonce