Annonce
112

Indbrudstyvene har haft travlt: Otte indbrud i weekenden

Arkivfoto: Palle Herløv

Kolding: Sidste weekend i efterårsferien bød på en række indbrud i Kolding Kommune. I alt blev der meldt om knuste ruder og opbrudte døre otte forskellige steder.

I Christiansfeld blev en dør til en autoforhandler på Haderslevvej brækket op søndag klokken 23.30. Et overvågningskamera har filmet gerningsmændene, der stjal noget slik fra stedet.

Mellem lørdag klokken 11 og søndag klokken 09.30 blev to ruder i en dør til et klubhus på Halvej i Christiansfeld knust. Tyvene har gennemrodet skabe og skuffer, og der er stjålet diverse drikkevare, oplyser vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Natten til lørdag mellem 02.21 og 03.31 var der indbrud i et kontor på Sdr. Havnegade i Kolding. Der er blevet knust en rude i en glasdør, og gerningspersonen er kommet ind den vej. Det formodes, at der er blevet stjålet nogle stole, da der mangler nogle fra et fællesområde på kontoret.

Der var indbrud i en villa på Klintevej i Kolding mellem lørdag klokken 09.30 og søndag klokken 15.24. En rude i en terrassedør er blevet knust, og der er blevet stjålet en PlayStation fra stedet.

På Klintevej var der yderligere et indbrud i en villa. Lørdag mellem klokken 19.13 og 19.30 blev et vindue knust, og der er stjålet en bærbar computer.

Mellem midnat lørdag og søndag klokken 08.00 var der indbrud i en villa under renovering på Dyvekesvej i Kolding. En rude er blevet knust, og der er stjålet en masse værktøj. Herunder en boremaskine, vinkelsliber, skruemaskine, borhammer, bajonetsav og stiksav.

På Havnevej i Hejlsminde blev der søndag klokken 23.46 knust en rude til en dør i et selskabslokale. Der er umiddelbart ikke stjålet noget fra stedet, oplyser vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

I en villa på Ågade i Tved blev en rude i en terrassedør knust mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 14.00. Gerningsmanden har været inde i huset, men der er umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce