Annonce
Sport

Indoneser forhindrer danskermøde i stor badmintonturnering

Sportxpress/Ritzau Scanpix
Jonatan Christie bremsede Rasmus Gemke, der ellers kunne have mødt Hans-Kristian Vittinghus i Indonesia Open.

Der bliver ikke noget danskermøde i anden runde af badmintonturneringen Indonesia Open.

Tirsdag formiddag dansk tid tabte Rasmus Gemke til hjemmebanehåbet Jonatan Christie med 17-21, 22-24.

Gemke havde ellers godt tag i verdens nummer syv i andet sæt, men den 22-årige dansker formåede ikke at udnytte sine fire sætbolde, som ellers kunne have fremtvunget et afgørende sæt.

Havde Gemke vundet kampen, ville anden runde byde på et møde med Hans-Kristian Vittinghus, der var eneste dansker med succes på turneringens førstedag.

Inden Gemke var i aktion, havde Vittinghus nemlig vundet sin kamp mod Tzu Wei Wang i to sæt. Danskeren vandt 21-16, 21-18. Begge sæt knækkede over i danskerens favør midtvejs.

Indonesia Open er en af de største turneringer på World Touren. Her rangerer den på samme niveau som All England og China Open og er en såkaldt Super 1000-turnering. Kun sæsonfinalen rangerer højere.

I damesingle måtte Line Kjærsfeldt se sig slået af Ngai Yi Cheung i tre sæt. Kjærsfeldt vandt ellers første sæt med 21-18, men tabte siden pusten og de følgende to sæt med 12-21, 8-21.

Også damedoublen med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen har udspillet deres rolle i turneringen. Danskerne tabte med 18-21, 12-21 til sjetteseedede So-Hee Lee og Seung-Chan Shin fra Sydkorea.

Onsdag skal de to European Games-vindere Anders Antonsen og Mia Blichfeldt i aktion i første runde.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];