Annoncørbetalt indhold

Indret dit hjem efter den populær nordiske stil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I nyere tid er det enkle og stilfulde nordiske udtryk blevet vældig populært. Det afspejler sig i mode, arkitektur og ikke mindst indretning. Det kan have tæt sammenhæng med at denne bølge medfører en følelse af velvære og ro. Det er ikke uden betydning hvordan du indretter dit hjem. Det kan nemlig få betydning for din trivsel. Et hjem der er velindrettet kan give både ro, glæde og overskud i din hverdag. Hertil passer den nordiske stil helt perfekt. Du kan tilføre dit hjem den nordiske stil med Nordic Sea serien. Serien består af alt fra middagstallerkener, kopper og skåle til æggebærger og sukkerskål samt meget mere altsammen fremført så du kan få en lille smule hav og himmel ind i dit hjem.


Annonce

Stentøj der passer ind hos dig

Stellet er fremført i en rolig og nordisk blå farvenuance. Serien er tro mod den nordiske stil, og ydermere er stellets producent, Broste Copenhagen, inspireret af Nordsøen på en blæsende dag. Følelsen af ro og tryghed understøttes af stellets blå farve, der traditionelt set i sig selv repræsenterer disse egenskaber. Du kan anvende hele serien samlet eller kombinere udtrykket i stellet med dine egne glas eller lignende, så stellet kan tilpasses de ting, du i forvejen holder af at bruge. Hvert enkelt produkt er håndlavet og derfor unikt. Farverne er ligeledes varierende inden for samme nuance, så det giver hver kop og tallerken sit eget personlige udtryk. Det giver stellet en særlig charme. Nordic Sea serien er ikke kun til gavn for det indre. Serien er også yderst funktionel. Alle produkterne er udført og håndlavet i det fineste stentøj, der ikke mister sin charme ved brug over længere tid. Stentøjet holder til at blive brugt og bevarer sit stilfulde flotte udseende over tiden.


Få serien hjem til dig

Stellets naturlighed og enkelthed gør, at det passer ind i alle hjemmets rum. Ved udformning af designet har der været et særligt fokus på god kvalitet. Materialet, der er anvendt, er nænsomt og simpelt bearbejdet, så stellets originale udtryk og følelse er blevet bevaret på bedste vis. Der er nøje kælet for detaljerne, som helt sikkert vil give en fornemmelse af at have et lille stykke natur tilføjet til dagligstuen, køkkenskabet eller spisebordet. Du kan købe produkterne online - nemt, sikkert og billigt. Det behøver altså hverken være dyrt eller tidskrævende at få tilføjet et nyt nordisk udtryk til din indretning eller bygge videre på den nordiske stil, hvis du allerede har indført den i din bolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.