Annoncørbetalt indhold

Indret hjemmet med nordisk interiør

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til, at man har valgt lige præcis den indretning, man har, og særligt skandinavisk indretningsstil har vundet indpas i mange hjem i Danmark og på verdensplan. Hvis du også synes om den nordiske interiørstil eller blot ønsker brudstykker af skandinavien i dit hjem, kan du derfor med fordel integrere stilen i hjemmet gennem brugskunst for at danne den perfekte balance mellem stil og komfort. Men hvordan? Det kan du blive klogere på i denne artikel.


Annonce

Nordisk brugskunst

Brugskunst eksisterer på en måde som en kontrast til billedkunst, for i modsætning til billedkunsten, som omhandler æstetisk vægkunst, skal brugskunsten bruges på et mere praktisk niveau. Dette gør kunsten oplagt som møbel, da man kan skabe stilfulde møbler med et praktisk design, og det er netop det stilfulde og praktiske design, der gør sig gældende for den nordiske indretningsstil. Hvis du ønsker at tilføje et strejf af Norden til dit hjem, kan du derfor gå efter et præg af enkelthed og rustikke materialer som for eksempel træ og andre naturmaterialer, der drager associationer til den rå skandinaviske natur, der kendetegner Norden.


Kombiner flere forskellige stilarter

Men hvorfor nøjes med nordisk interiør, når der i dag findes et hav af stilarter, som du kan vælge at blande i dit hjem præcis, som du har lyst til? For ved at kombinere forskellige stilarter i hjemmet kan man ende med en unik indretning, hvor man får de bedste elementer fra de boligstile, man har set sig lun på. Et godt eksempel på en møbelkæde, som har formået at kombinere to stile med success er Nobostyle, der har formået at sammensætte den nordiske stil med bohemeinteriør. På den måde får man den minimalistiske nordiske stil samtidig med, at man får de tungere og mere afslappede elementer fra boheme. Dette har skabt en moderne boheme stil med et skandinavisk touch, som får det danske hjem til at sprudle med elegance og nostalgi. Det er helt op til dig, om du vælger at følge Nobostyles eksempel, eller om du indretter dit hjem på en helt anden måde. Men når det er sagt, er det dog de færreste, der går galt i byen, hvis de vælger at indrette hjemmet med nordisk interiør, da dette indebærer et tidløst og funktionelt design, der er svært at blive træt af, og som også forklarer, hvorfor nordisk interiør ikke kun er populært i Danmark men også på verdensplan.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.