Annonce
Tønder

Indsættelsesgudstjeneste er udsat

Tønders nye tyske præst, Dorothea Lindow, har fået sine to officielle indsættelsesgudstjenester udsat. Men hun tiltræder sig nye embede i Tønder og Ubjerg pr. 1. april. Privatfoto
Indsættelsesgudstjenester for den nye tyske præst i Ubjerg og Tønder sogn, Dorothea Lindow, er blevet udsat på ubestemt tid. Men præsten tiltræder som planlagt 1. april.
Annonce

TØNDER/UBJERG: Grundet coronakrisen er alle gudstjenester over hele landet aflyst til hen over påsken. Det betyder også, at de planlagte indsættelsesgudstjenester for den nye tyske præst i Ubjerg og Tønder sogn, Dorothea Lindow, ikke gennemføres.

Indsættelsesgudstjenester var planlagt til søndag den 5. april.

Dorothea Lindow overtager dog embedet officielt den 1. april, og modtager sine indsættelsesbreve samme dag.

- Den nye dato for indsættelsesgudstjenesterne i Ubjerg Kirke og Tønder Kristkirke er endnu ikke fastlagt, men bliver annonceret i god tid, meddeler kirkekontoret i en udsendt meddelelse.

Annonce

Medbringer erfaring

Tønders nye tyske præst kommer til byen fra Kirchenkreis Ostholstein nord for Lübeck, og har arbejdet som præst med forskellige områder. Den sidste arbejdsopgave var hovedsageligt som plejehjemspræst, men hun medbringer også erfaring indenfor børne- og ungdomsarbejde.

Dorothea Lindow vil udover opgaven som sognepræst også varetage opgaver for biskoppen i Ribe.

Præsten og hendes familie er rykket ind i det tyske pastorat på Kirkepladsen i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce