Annonce
Sønderborg

Indsamling gav bonus i Sønderborg

Annelise Alkemade har valgt sin rute og får udleveret materiale og indsamlingsbøsse. Foto: Jacob Schultz
Dansk Flygtningehjælp indsamlede i søndags næsten 100.000 kroner i Sønderborg Kommune.

Sønderborg: Bøsserne raslede, da de frivillige indsamlere for Dansk Flygtningehjælp søndag middag tog ud og samlede penge ind i Sønderborg.

Indsamlerne i Sønderborg mødtes i Multikulturhuset ved Sønderborg Havn, og de blev sendt ud på 41 i forvejen planlagte ruter. De fleste gik ud to og to.

Jan Nicolaisen var kommune-koordinator på projektet, og han glæder sig over søndagens resultat.

- Vi har samlet 36.153 kroner ind i kontanter i Sønderborg by alene. I hele kommunen er der samlet 79.385 kroner ind i kontanter sammenlagt, fortæller Jan Nicolaisen:

De frivillige indsamlere gik på deres ruter fra 10-14, og Jan Nicolaisen oplevede, at alle havde haft en god dag med raslebøsserne.

- Der var en rigtig god stemning hele dagen, blandt indsamlerne, og det lyder som om, at de heller ikke har mødt nogle sure miner på deres ruter, så vi er meget glade og tilfredse med søndagens arbejde, fortæller han.

Omkring 50 indsamlere mødtes ved Multikulturhuset og fik udleveret deres ruter. Der var i alt 103 indsamlere i Sønderborg Kommune.

Indsamlerne modtog bidragene kontant og via Mobilepay.

- På tværs af kommunen har vi modtaget 17.642 kroner fra Mobilepay. Så vi rammer i alt næsten 100.000 kroner, og det synes jeg, er rigtig fint klaret, fortæller Jan Nicolaisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce