Annonce
Esbjerg

Indsatsleder: Lugten i Esbjerg er en gåde

Indsatsleder Niels Holm fra Sydvestjysk Brandvæsen og kommunens miljøvagt har været rundt i Esbjerg, men det er ikke lykkedes dem at finde kilden til den dårlige lugt i byen. Arkivfoto: Lars Lau Thygesen.

Esbjerg: Det er stadig uvist, hvad der var årsag og kilde til den dårlige lugt, der torsdag formiddag og dele af eftermiddagen plagede store dele af Esbjerg.

Både politi, kommunen og Sydvestjysk Brandvæsen modtog henvendelser fra borgere, der fra forskellige dele af byen kunne fortælle om ubehagelig lugt, der blev beskrevet som både brændt gummi, klorin-agtig, kemisk eller som brændt haveaffald.

Indsatsleder Niels Holm fra Sydvestjysk Brandvæsen tog sammen med kommunens miljøvagt på tur for at opspore kilden til lugten, men uden held.

- Vi har været rundt i store dele af byen, og jeg har selv kunnet lugte noget, der kunne minde om brændte kabler eller printplader. Det var ikke en lugt, der umiddelbart skræmte mig, men det er ikke lykkedes os at finde frem til kilden, og klokken 14.15 indstillede vi jagten, fortæller Niels Holm.

Han kalder det yderst usædvanligt, at der er kommet henvendelser fra alle dele af byen, og at man ikke har kunnet lokalisere årsagen.

- Det er lidt af en gåde, og det ærgrer mig da lidt. Men vi er klar til at rykke ud igen, hvis der kommer konkrete henvendelser om sted og årsag, siger Niels Holm.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce