Annonce
Sport

Indskiftede Boysen sikrer Helsingborg point

David Boysen blev skiftet ind og udlignede i slutminutterne, da Helsingborg og Sundsvall spillede 1-1.

Den danske fodboldspiller David Boysen var i fokus torsdag aften, da han sørgede for, at svenske Helsingborg fik et point i Allsvenskan mod Sundsvall.

Den 27-årige offensive spiller udlignede til slutresultatet 1-1 i det 88. minut, da det i to omgange lykkedes ham at passere Sundsvall-keeper William Eskelinen.

Det skete, efter at David Boysen var blevet skiftet ind i det 66. minut.

Dermed scorede David Boysen sit første mål for Helsingborg, som han skiftede til i februar.

Anders Randrup sad på Helsingborgs bænk i hele kampen.

Resultatet betyder, at Helsingborg har hentet syv point i fem kampe i sæsonen, hvilket rækker til en niendeplads.

IFK Göteborg fik også 1-1 i opgøret ude mod Kalmar. Göteborg har ligeledes syv point efter de første fem runder.

I det opgør måtte danske Lasse Vibe forlade banen kort før pausen med, hvad der lignede en skade.

Opgøret mellem Djurgården og Norrköping endte også 1-1. Her spillede Kasper Larsen hele kampen for gæsterne, mens Rasmus Lauritsen sad på bænken for Norrköping i hele kampen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Annonce