Annonce
KIF Kolding

Indtægterne står stille hos KIF Kolding

Chris Jørgensen og holdkammeraterne er hjemsendt, og det samme er alle på kontoret hos KIF Kolding, som derfor ikke kontakter sponsorer for tiden. Arkivfoto: Søren Gylling
Mens flere håndboldklubber er i offensiven for at indsamle økonomisk støtte under coronakrisen, er der stille i KIF Kolding.

KIF KOLDING: Mens opbakningen til flere danske håndboldklubber går strålende, er der forholdsvis stille omkring KIF Kolding.

Den lukningstruede klub sendte ikke blot spillere og trænere hjem på lønkompensation i marts måned. Også alle ansatte på kontoret har været hjemsendt.

Derfor indgår klubben heller ikke nye sponsorkontrakter, selv om enhver indtægt ellers vil være velkommen for tiden.

Ifølge JydskeVeskystens oplysninger har det været den afgående bestyrelses vurdering, at virksomheder på grund af coronakrisen har nok at gøre med deres egne udfordringer.

Den vurdering deles ikke hos håndboldklubber som Team Esbjerg og Skjern. Her har klubberne været i offensiven for at skaffe sig den fornødne opbakning til den kommende sæson, og her har optimismen gode kår.

- Når man kommer rundt og får talt med sponsorerne, så vil man opleve en større optimisme, end man havde frygtet, sagde Skjern-formand Carsten Thygesen i sidste uge til TV Midt/Vest.

Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, siger nu til JydskeVestkysten, at klubben netop nu mærker stor opbakning, når den tager kontakt til sponsorerne.

Hos Sønderjysk Elitesport, der blandt andet driver KIF Koldings ligakonkurrenter fra SønderjyskE, har man iværksat Håndsrækning 2020, hvor der i søndags var indsamlet mere end 1,5 millioner kroner fra privatpersoner og virksomheder.

Omkring KIF Kolding lykkedes det for tilhængeren Ole Maass at indsamle omkring 75.000 kroner til klubben.

KIF Kolding har ikke selv iværksat tiltag for at samle penge ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

112

Lokal mand sigtet for røveri af ATV

Annonce