Annonce
Livsstil

Indtager en fræk førsteplads: Kinky kalender storhitter i Middelfart

Sinfuls julekalender er med i mange soveværelser i Middelfart i år. I nabobyerne er det kun Ejby, der kan være med i toppen, mens de andre byer kun lander på mellemfrække placeringer i den liste af byer, som Sinful måler på. Foto: Sinful
Middelfart har snuppet en flot førsteplads i antal frække julekalendere i år. Faktisk er middelfarternes interesse for den frække kalender eksploderet siden sidste år, viser en opgørelse fra Sinful, der sælger julekalendere med sexlegetøj.

Middelfart: I disse dage ligger Middelfart på en fræk førsteplads. For der sker nemlig ting og sager bag lukkede døre i denne tid.

Det er den erotiske webshop Sinful, der har lavet en liste over de byer i Danmark, der har købt flest "frække julekalendere", som firmaet gør sig en del i.

Julekalenderne indeholder 24 stykker sexlegetøj, og det er der altså mange i Middelfart, der har benyttet sig af i år.

Annonce

Hos Sinful holder man salgstallene for sig selv, så derfor vil man ikke ud med præcis, hvor mange kalendere, man har leveret til postnummer 5500, men man vil gerne sige, at middelfarterne har købt 2,18 gange så mange julekalendere i forhold til landsgennemsnittet.

Det er et ordentligt spring, middelfarterne har taget, for sidste år lå byen på 0,96, hvilket betød, at der var solgt under landsgennemsnittet på samme tid sidste år.

- Vi ved ikke, hvorfor det lige er Middelfart, der ligger i top i år. Måske er middelfarterne mere eventyrlystne, end man lige regner med. For dem, der vælger at købe sådan en kalender, er eventyrlystne, siger Rune Kjelsmark, der er pressemedarbejder i Sinful.

Oplandet er mindre frækt

Ham bekendt er det også første gang, at Middelfart har sneget sig med i toppen af byer, der har købt flest af de frække kalendere.

- Jeg kan kun gætte på, hvad der er sket i Middelfart, siden de har købt flest kalendere, men vi kan ikke se det, siger han.

Med i opgørelsen af byerne gælder det dog, at det kun er byer over 2000 indbyggere, der er med.

- Vi har den grænse på 2000 for at sikre kundernes anonymitet. Det går ikke, at vi måler på en by med kun 500 indbyggere, siger Rune Kjelsmark, der også kan se, hvor mange kalendere, der er solgt til andre byer i kommunen:

Ejby ligger som nummer 19 på listen med 1,75 flere kalendere end landsgennemsnittet, mens Brenderup snupper en 35. plads med 1,58.

Længere nede af listen over de 430 danske byer, Sinful måler på, ligger Gelsted på en 224. plads med 0,98 og Nørre Aaby som nummer 244 med 0,93.

I Asperup, Fjelsted og Harndrup er indbyggertallene for lave til, at der er målt på dem.

Annonce

Snakker om "dippedutten"

Ifølge Rune Kjelsmark handler kalenderen om mere end sex. Kommunikation er nøglen til kalenderens succes, for han mener, at legetøjet i kalenderne bringer par tættere sammen og får dem til at tale sammen:

- Når man får sådan at stykke legetøj med ind i sengen, så kommunikerer man bedre. Det er nemmere at skyde skylden på dippedutten og bede sin partner om at rykke den i stedet for at sige: "kan du ikke rykke hænderne".

- Så bliver det tingen, man snakker om, og det er en oplagt mulighed til at tale sammen. Man får en snak om legetøjet og kan finde ud af, om man har lyst til at prøve det af, eller om der er ting, man ikke vil prøve. Det handler om at få den her snak, siger han.

Den snak er der så mange i Middelfart, der skal have i år.

Top 10-listen over de frækkeste

Middelfart (2,18)

Vejle Øst (2,15)

Silkeborg (2,11)

Korsør (2,08)

Randers SØ (1,96)

Skjern (1,94)

Augustenborg (1,93)

Odense M (1,88)

Storvorde (1,82)

Vemmelev (1,80)

Tallet i parentes viser, hvor mange julekalendere, der er købt i byen i forhold til landsgennemsnittet. Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 15. september til og med den 15. november. Byer med under 2000 indbyggere er ikke nævnt for at sikre kundernes anonymitet.

Annonce
Livsstil For abonnenter

Spørg advokaten: Gaver mellem ægtefæller og fremtidsfuldmagt

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Rotterne kommer på uønsket visit i private boliger: Anmeldelser fra borgerne steget voldsomt

Sydjylland For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Kolding For abonnenter

Anettes far tabte guldtand ud af munden kort inden han døde: I dag er den endt som hendes højtelskede smykke

Navne

Mindeord over stifter af stort transportfirma: 'Betal kontant og hold lidt i reserve' blev Bents slogan

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Esbjerg For abonnenter

Strid om vandboring på vej i ekspropriation: Landmand vil have flere penge, end vandværket kan give

Livsstil

Oplev julens magiske væsner på Moesgaard: - Sløret mellem menneskenes og væsnernes verden er tyndt i juletiden

Esbjerg

Corona-status i Esbjerg: Smitten stiger i to nye bydele og mistanke om frygtet variant hos en person

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Haderslev

Bedste skruer op for julehyggen: Spis en hotdog med mundbind og den er gratis

Sønderborg For abonnenter

Aldi vil investere millioner i to byer: Her vil kæden bygge nye butikker

Sydjylland

I aften går det løs: Politiet klar med kæmpe julerazzia

Annonce