Annonce
Vejen

Indvielse af lokal camino

Ruten Camino Frøs Herred går gennem ni sogne og forbi ti kirker. Privatfoto
Søndag den 23. august indvies den nordlige del af Camino Frøs Herred.
Annonce

Rødding:  Ideen til en vandrerute i Frøs Herred begyndte i 2018, hvor delmålene er de ti kirker i de ni sogne. Den samlede rute er på cirka 110 kilometer. Og søndag den 23. august klokken 10 indvies den nordlige del fra Rødding Frimenighedskirke og slutter cirka klokken 14 i Hjerting.

Dagen begynder klokken 10 med pilgrimsgudstjeneste i frimenighedskirken ved Mette Geil. Herefter er der åbning ved bommen af Ann Tanggaard Alonso.

Der vandres de 4,7 kilometer til Hjerting kirke, hvor Carl Holst undervejs vil fortælle om genforeningsminderne.

I Hjerting bydes der velkommen med fortælling i kirken og kaffebord ved Hjerting Forsamlingshus – et kaffebord, som Frøs Sparekasse, Rødding, står bag.


Der er rigtig mange, som allerede har gået turen via gps (delstykker/etaper), da der er kommet flere positive tilbagemeldinger, og en flok løbere har gennemløbet hele ruten på en dag.

Bestyrelsen, Camino Frøs Herred


Efter aftale med lodsejer og Vejen kommune er opsætningen af pile godt i gang på hele ruten, og der laves ”kaffepletter” med borde-bænkesæt. Den sydlige del indvies senere.

- Der er rigtig mange, som allerede har gået turen via gps (delstykker/etaper), da der er kommet flere positive tilbagemeldinger, og en flok løbere har gennemløbet hele ruten på en dag, lyder det fra folkene bag Camino Frøs Herred i en pressemeddelelse.

Caminoen er også lagt ind på visitVejen under de store ruter i Vejen Kommune.

Efter coronanedlukningstiden har der været holdt generalforsamling, hvor der var et pænt fremmøde, og bestyrelsen blev udvidet fra fem til syv medlemmer. Der var genvalg til formand Ann Tanggaard Alonso, Rødding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce