Annonce
Esbjerg

Inge blev hædret som årets Vilslev-borger

Inge Jørgensen, næstformand for Kongeådal Sportsforening overrakte blomster og pokal til årets borger i Jedsted og Vilslev, Inge Helle. Privatfoto.
Annonce

VILSLEV: Inge Helle fra Jedsted er blevet udnævnt til årets borger i Jedsted og Vilslev. Det blev hun fornylig, da Kongeådal Sportsforening havde stor succes og fuldt hus i Vilslev Forsamlingshus med årets lokalrevy, som er blevet genoptaget efter, at der ikke i mange år har været spillet lokalrevy i Jedsted og Vilslev.

Marianne Kømler, som er formand for Kongeådal Sportsforening fortæller, at der er masser af grunde til, at Inge Helle blev hædret som årets borger i Jedsted og Vilslev.

- Inge Helle har fortjent prisen som årets borger, fordi hun altid udviser en utrættelig hjælpsomhed. Inge siger altid ja, når man spørger, om hun kan hjælpe. Hun skal ikke altid noget andet. Det være sig med avisindsamling, motionsløb, fastelavnsfest, hvad som helst. Inge Helle lægger gerne bil til. Hun kommer med kort varsel. Hun kommer med jetlag. Og hun gør det bare. Med et smil. Der er ikke så meget pjat og klynk og snak. Hun gør det bare. Nu er Inge Helle jo langt fra den eneste i Jedsted og Vilslev, der er klar til at give en hjælpende hånd. Men der er en særlig glad energi ved Inge Helle. Derfor er hun blevet valgt til årets borger i år, lyder det i begrundelsen for, at Inge Helle blev valgt som årets Vilslev-borger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce