Annonce
Trekantområdet

Ingen er selvskrevne på VB-holdet - heller ikke 1. divisions topscorer

Kjartan Finnbogason har de seneste to kampe taget plads blandt indskifterne. Bliver det tre på stribe, når VB mandag aften hjemme møder FC Roskilde? Det vil træner Constantin Gâlcă ikke på forhånd afsløre. Arkivfoto:  Mette Mørk
1. divisions nummer sjok FC Roskilde er mandagens gæst på Vejle Stadion. Til seneste kamp stillede sjællænderne med blot to markspillere blandt indskifterne.
Annonce

Vejle: Ingen er selvskreven, når Constantin Gâlcă stiller hold.

Det mærkede Kjartan Finnbogason i de seneste to kampe, da han både hjemme mod FC Fredericia og ude mod HB Køge tog plads blandt indskifterne.

Om Finnbogason, som er 1. divisions topscorer med 16 træffere, for tredje kamp i træk holdes ude af startopstillingen, når VB mandag aften møder FC Roskilde, vil VB-træneren ikke svare på.

- Mod FC Fredericia vandt vi, selvom vi brugte en anden spiller, og det kan vi også gøre mod Roskilde, siger Constantin Gâlcă.

Samtidig roser han Kjartan Finnbogason for et par gode indhop. Mod FC Fredericia stod han for det indlæg, som Leonel Montano sendte i mål til slutresultatet 2-0, og mod HB Køge behøvede Finnbogason blot få minutter på banen, inden han bragte VB foran med 1-0. Den kamp tabte VB dog med 2-1.

- Vi har andre muligheder end Finnbogason, og måske benytter vi os af dem mod Roskilde, siger Gâlcă.

Annonce

Vil ikke tale FC Roskilde ned

FC Roskilde er 1. divisions bundhold og har blot vundet én af de otte kampe siden coronapausen.

Senest tabte sjællænderne hjemme 3-1 til Vendsyssel, og i den kamp stillede FC Roskilde med blot 14 spillere - indskifningsmulighederne bestod af to markspillere og en målmand.

Constantin Gâlcă er dog ikke meget for at tale FC Roskilde ned:

- Det kan godt være, Roskilde kun kommer med 14 spillere, men vi spiller 11 mod 11.

FC Roskilde skal fra Vejle med en sejr for at holde liv i håbet om overlevelse, men selv med tre point på Vejle Stadion vil FC Roskilde være kæmpe favorit til én af de tre nedrykningspladser.

Annonce

Lucas Jensen igen til rådighed

Da VB for en lille uge siden tabte til HB Køge, manglede flere af de offensive folk på grund af skader, men nu lysner det på den front.

For eksempel er Lucas Jensen til rådighed, og det er for første gang i tre uger.

Kantspilleren udgik på grund af en lyskenskade, da VB for cirka tre uger siden spillede i Kolding.

Desuden er Leonel Montano og Sergiy Gryn ligeledes atter klar, efter de stod over mod HB Køge. Montano deltog ikke på grund af et slag over det ene knæ, men Gryn havde problemer med sin ene læg.

Desuden måtte målmand Indy Groothuizen opgive at komme i kamp. Hollænderen forsøgte, men på grund af problemer med ryggen måtte han give op i forbindelse med opvarmningen. Ifølge VB-træneren er det sandsynligvis først op til kampen, det afgøres, om Groothuizen spiller eller ej.

Til gengæld ligger det fast, at Tobias Mølgaard ikke spiller. Han døjer med en skade i maveregionen, og det forekommer tvivlsomt, om Mølgaard spillere mere i denne sæson.

VB's formodede startopstilling til kampen mod FC Roskilde.Indskifterne vælges mellem disse: Thomas Hagelskjær (målmand). Mads Lauritsen, Arlind Ajeti, Alexander Jensen, Malte Amundsen, Lundrim Hetemi, Tobias Sommer, Wahid Fagir, Adam Jakobsen, Sergiy Gryn og Leonel Montano.Skader: Tobias Mølgaard.Karantæner: Ingen.Dommer: Chris Johansen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Diskoteksejer frygter tomme dansegulve året ud: - Vi skal kunne give fuld gas, ellers giver vi ingen gas

Annonce