Annonce
forside

Ingen FC Sydvest-spillere skal til landskamp

Ingen FC Sydvestspillere har valgt at takke ja til DBU's tilbud om at spille venskabskampen imod Slovakiet. Foto: Ole Nielsen

DBU har endnu ikke offentliggjort en ny trup til venskabskampen imod Slovakiet, efter at den oprindelige trup har valgt ikke at møde op på grund af stridigheder med DBU. I den nye trup er der ifølge flere medier flere 2. divisionsspillere at finde, men ingen fra FC Sydvest.

Tønder: Grundet stridigheder omkring samarbejdsaftalen mellem DBU og landsholdsspillerne, har DBU måtte lede efter nye spillere i de danske divisioner for at stille med et landshold til onsdagens venskabskampen mod Slovakiet.

FC Sydvest-spillerne fik ligesom mange andre 1.- og 2. divisionsklubber derfor en henvendelse fra DBU, om at unionen søgte spillere til venskabskampen mod Slovakiet.

Der var dog bred enighed i FC Sydvest-truppen om at være solidariske over for de faste landsholdsspillere og bakke op om den beslutning, der blev truffet af dem.

- En mulig landsholdsudtagelse har ikke rigtig været et tema for os. Vi fik en henvendelse og snakkede om det til træning i går med træneren og nogle fra klubben, men vi blev hurtigt enige om, at vi støttede op om stamspillernes beslutning, siger Christian Degn, der spiller i forsvaret for FC Sydvest.

- Landskampen er ikke rigtig noget, vi har tænkt på. Vi har selv en stor kamp imod AGF på samme tidspunkt. AGF og Slovakiet, det er jo også nærmest det samme, afslutter Christian Degn.

Annonce

Landskampen er ikke rigtig noget, vi har tænkt på. Vi har selv en stor kamp imod AGF på samme tidspunkt. AGF og Slovakiet, det er jo også nærmest det samme.Christian Degn, 2. divisionsspiller i FC Sydvest

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce