Annonce
forside

Ingen forståelse for nyt skolebyggeri

Annonce

Læserbrev: Jeg har ikke skolesøgende børn. Når jeg skriver, er det, fordi jeg ikke har mødt nogen, som synes, at det er en god idé at bygge en helt ny skole i Varde.

Det har været fremført i JydskeVestkysten, at en ny skole vil koste 180 millioner kr. og at en totalrenovering af Brorsonskolen vil koste 88 millioner kr.

Når man spørger byrådsmedlemmerne, fortæller de, at merudgiften på 92 millioner kr. for en ny skole i virkeligheden er en besparelse, idet driftsomkostningerne på en nybygget skole i forhold til en nyrenoveret vil være så meget lavere.

Samtidig har byrådet besluttet, at børn med særlige behov fra hele kommunen skal transporteres og samles i den kun 10 år gamle Sct. Jacobi Skole, som skal ændres til formålet for et ukendt millionbeløb.

For få år siden var det bedst, at børn med særlige behov blev inkluderet i normalklasser i lokalområdet, men det har byrådet en anden mening om.

Jeg har flere gange hørt folk sige, om det ikke var en idé først at fylde skolerne i oplandet. Bygningerne står der. Og skolebusserne kører begge veje.

Det bliver spændende at se, hvor mange der husker modstanden mod nybyggeriet, når de skal sætte deres kryds på valgdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce