Annonce
forside

Ingen hokuspokus med tal og statistikker

Læserbrev: Det er godt nok noget af en påstand og anklage tidligere job- og uddannelseskonsulent Gunnar Petersen, Teglværksvej 10, Aabenraa fremkommer med i et læserbrev, når han anklager nogle oplysninger fra mig i et læserbrev, vedr. nogle forhold i jobcenteret, som hokuspokus med tal og statistikker.

Hr. Petersen blander pærer og bananer sammen i en skøn sammenhæng for at bruge hans billede.

Jeg opfordrer hr. Petersen til at læse mit læserbrev med overskriften "Jobcentret i Aabenraa gør det godt" en gang til, så vil han finde ud af, at det primært handler om, hvor meget jobcentret har forøget indsatsen med samtaler med ledige i perioden fra april 2018 til juni 2018.

På dette område er indsatsen forøget så meget, at vi ligger på en 14.-plads blandt landets kommuner i den omhandlede periode.

Det er der ikke noget hokuspokus i.

At vi har lavet denne statistik, skyldes en kraftig opfordring fra beskæftigelsesministeren til, alle kommuner i landet om, at samtaler skal afholdes.

Men det er ikke antallet af samtaler, der skaffer jobs og aktivering, det er den virksomhedsrettede indsats, som vi derfor lægger meget stor vægt på i arbejdsmarkedsudvalget, men selvfølgelig overholder vi lovgivningen

Skulle Gunnar Petersen ligge inde med gode ideer til, hvordan beskæftigelsesindsatsen yderligere kan forbedres, må han endelig komme frem med disse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce