Annonce
Tønder

Ingen opdagede noget: Hus hærget af brand i nat

Det var brandfolkene fra Tønder og Øster Højst, der blev kaldt til branden i Jejsing tirsdag morgen. Ilden i det brandhærgede parcelhus var gået i sig selv. Foto: Uwe Iwersen
Udefra var der næsten ikke noget at se, men indeni er et parcelhus i Jejsing ødelagt efter en voldsom brand natten til tirsdag.

JEJSING: Da ejeren af et parcelhus på Kærvej i Jejsing kom hjem efter natarbejde tirsdag morgen klokken 7.20, ventede en meget ubehagelig overraskelse. Vinduerne i hans hus var sorte, men ellers var der ikke yderligere tegn på, at hans hjem i nattens løb var blevet hærget af en næsten altødelæggende brand.

- Huset er alvorligt røg-, sod- og brandskadet. Det er ubeboeligt, oplyser indsatsleder ved Brand & Redning Sønderjylland, Kenneth Achner, Tønder.

Ilden og flammerne har helt ubemærket hærget i nattens løb.

Annonce

- Branden er på et tidspunkt gået i sig selv på grund af iltmangel, forklarer Kenneth Achner.

Ud over brandfolkene fra Tønder og Øster Højst var også politiet tilkaldt.

Brandårsagen

Det brandhærgede hus befandt sig under renovering, og det er i forbindelse med dette arbejde, at brandårsagen er fundet.


Branden er på et tidspunkt gået i sig selv på grund af iltmangel.

Kenneth Achner, indsatsleder, Brand & Redning Sønderjylland, Tønder


- Undersøgelsen viser, at ilden er opstået i forbindelse med en varmeblæser, lyder meldingen fra politikommissær Chris Thorning Vesterdal for Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce