Annonce
forside

Ingen pokal til HFK's U15-piger

HADERSLEV: Kolding Q's U15-piger var lige den tand bedre, der berettigede til sejren på 2-0 over Haderslev FK i pokalfinalen for liga 1-hold.

- Vi var oppe mod en god modstander, men det blev en meget lige kamp, der bølgede frem og tilbage, konstaterede HFK's træner Carsten Storm efter nederlaget.

- Kolding var favorit, men nederlaget er naturligvis skuffende for os. Vi kunne dog fint være vores indsats bekendt, tilføjede han.

Kolding havde et lille overtag i første halvleg og bragte sig foran tidligt i kampen. Efter pausen var HFK mere med og kom også til to-tre gode chancer, men kampen blev afgjort, da Kolding øgede til 2-0 efter godt en times spil.

Det var den sidste kamp inden sommerpausen. I ligaen sluttede Kolding også bedst med en førsteplads, mens HFK endte som nummer fem.

Det var samtidig Carsten Storms sidste kamp som træner for HFK. Han skifter i den nye sæson til netop Kolding Q.

Haderslev FK - Kolding Q 0-2 (0-1)

U15 piger, liga 1, pokalfinale

Mål: 0-1 (13. minut), 0-2 (64). 223 tilskuere

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce