x
Annonce
Team Esbjerg

Ingen problemer: Team Esbjerg vinder storsejr i Randers

Marit Røsberg Jacobsen og Team Esbjerg havde onsdag aften ingen problemer med at vinde udekampen mod Randers HK. Røsberg blev sit holds topscorer med syv mål. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
De forsvarende mestre er nu så godt som sikker på at vinde ligaens grundspil efter sejr på 30-23 (17-14) på udebane over Randers HK.

TEAM ESBJERG: Normalt er det altid ret så bøvlet for Team Esbjerg at vinde en udekamp over Randers HK.

Men det var på det på ingen måde onsdag aften, hvor udeholdet vandt en stensikker sejr på 30-23.

Team Esbjerg førte 17-14 efter de første 30 minutter.

Forsvarsmæssigt manglede det danske mesterhold ofte lige den sidste snert i tacklinger og tænding, men til gengæld var der ikke de store vanskeligheder med at lave tilstrækkeligt med mål.

Marit Røsberg Jacobsen var god på fløjen, Vilde Mortensen Ingstad fik raget en masse til sig inde på stregen, mens Estavana Polman både scorede og assisterede holdkammeraterne på fornem vis.

Røsberg indledte med to mål i anden halvleg, og derefter styrede Team Esbjerg i den grad begivenhederne.

Topscorer blev netop Marit Røsberg Jacobsen med syv mål, selvom hun i lighed med flere af de øvrige stamspillere fik lov til at puste ud på bænken i kampens sidste kvarter.

Næste opgave for Team Esbjerg er Champions League-kampen på søndag på udebane mod ungarske FTC.

Alt om onsdagens kamp mod Randers HK her på www.jv.dk lidt senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Borgmester forlanger grænsen åbnet

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce