Annonce
Varde

Ingen svømmehold i Blåvandshuk før uge 43

Blåvandshuk Svømmeklub håber på at kunne byde alle svømmere, instruktører og hjælpere velkommen tilbage i uge 43. PR-foto
Annonce

Oksbøl: "Vi som bestyrelse, ønsker ikke at udsætte svømmere eller alle de frivillige for den risiko, der er ved en åbning af svømmeholdene. Vi ønsker at være på den sikre side, indtil der forhåbentlig snart, kommer andre retningslinjer. "

Sådan skriver bestyrelsen for Blåvandshuk Svømmeklub i en pressemeddelelse, hvori klubben meddeler, at alle hold - dog undtaget Talentholdet - forbliver lukkede til og med uge 42.

Baggrunden for denne beslutning er de anbefalede retningslinjer i forbindelse med COVID-19, som Dansk Svømme Union har udsendt. Retningslinjerne er meget omfattende, og klubben føler ikke, at de kan leve op til de retningslinjer, Dansk Svømme Union anbefaler. Der skal blandet andet være fire kvadratmeter per person i bassin såvel som på gulvareal. I bassinerne skal der holdes minimum en meters afstand og gerne to meter ved fysisk aktivitet. Hjælpere i vandet må ikke have fysisk kontakt til svømmerne, kun i de tilfælde hvor svømmerne er i nød.

Alle svømmere, som har tilmeldt sig og betalt, vil få de indbetalte penge retur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce