Annonce
Kolding

Ingen tegn på flere coronasmittede på skole i Kolding

Ingen af de testede elever og medarbejdere er blevet testet positive for corona her på Kolding Realskole, efter at de blev bedt om at blive hjemme fra i tirsdags. Mandag aften kom der nemlig besked til skolens ledelse om, at to elever på skolen var smittet med corona. Foto: Lotte Højstrøm
Annonce

Kolding: Efter at det mandag aften i denne uge viste sig, at to elever på henholdsvis 0. og 7. årgang på Kolding Realskole var smittet med coronavirus, blev eleverne i tre 0. klasser og to 7. klasser og 13 medarbejdere efterfølgende bedt om at holde sig hjemme, indtil de enten havde fået foretaget en negativ test, eller havde været væk fra de smittede i syv dage.

Siden er svarene for de testede elever og ansatte dumpet ind hos skolens ledelse i en lind strøm, og skoleleder Wilhelm Hallum fortæller, at der hidtil kun er kommet negative svar på de testede børn og voksne.

Allerede på den første dag for hjemsendelsen af de fem klasser, satte skolen onlineundervisning i gang, men torsdag var en stor del af eleverne tilbage i skole igen. Nogle af de yngste elever nåede dog ikke tilbage i skole før efterårsferien, da deres forældre i stedet for en test har valgt at holde dem hjemme i syv dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce