Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Ingen undskyldning for nederlaget, men Pytlick var irriteret over modstanders forsinkelse: Det er uprofessionelt

Jan Pytlick ville ikke bruge forsinkelsen som undskyldning for SønderjyskE-nederlaget mod Skanderborg Aarhus. Arkivfoto: Ole Nielsen.
SønderjyskE-træner Jan Pytlick bragte ikke selv emnet på bane, men spurgt til kampens udsættelse kaldte han Skanderborg Aarhus for uprofessionel.

Håndbold: Skanderborg Aarhus vandt fredagens kamp i Skansen med 25-24, og det resultat havde SønderjyskE-træner ikke noget at indvende mod.

Han talte om kampens små marginaler og brændte chancer og kom ikke selv ind på sin holdning til, at kampen først blev udsat et kvarter og dernæst en halv time, fordi Skanderborg Aarhus totalt havde fejlvurderet udfordringerne ved fredagstrafik og først ankom til Skansen tre kvarter før oprindelig planlagt kampstart, der skulle have været 19.30.

- Jeg har det dårligt med det, fordi Skanderborg ikke har styr på deres ting. Deres egne spillere har selv fortalt, at de skulle have kørt hjemmefra kvart over fire. Så lavede de det om til klokken fire. Der ved man bare, at det kan ikke lade sig gøre at nå herned på den tid. Og så har de et busselskab, der åbenbart ikke kan finde ud af, hvornår man skal køre i forhold til den trafik, der er dernedad. Det går så ud over os. Det har ikke noget med nederlaget at gøre som sådan, men det er bare irriterende. Uprofessionelt, sagde Pytlick, da han blev bedt om at forholde sig til situationen.

Annonce

SønderjyskE-spillerne måtte varme op i en uendelighed, mens sponsorer og tilskuere i Skansen - mere end 2.000 - måtte vente på, at Skanderborg Aarhus følte sig klar til kamp.

- Jeg sagde, at hvis de kom der, så skulle vi spille kvart i. Og så kommer han (Skanderborg-træner Nick Rasmussen, red.) ned og skaber sig helt vildt og siger, at vi skal spille klokken otte, og så gør vi det. Jeg gider ikke sådan noget. Det skal ikke være det, der afgør det. Jeg vil gerne være sportslig og fair, sagde Pytlick efter kampen, hvor han samtidig afviste, at SønderjyskE ville gøre mere ved sagen.

- Det skal vi ikke gøre noget ved. Vi skulle have vundet inde på banen. Det havde været bedre, konstaterede han.

Det gjorde SønderjyskE ikke, fordi en kamp, hvor SønderjyskE havde fightet sig fra 15-19 til 23-21, til slut tippede over til udeholdets fordel.

- Det er de små marginaler. Vi halter efter ved 15-19, og så kommer vi op på 23-21, hvor de er presset. Der er det bare en brændt chance og de bittesmå ting, der afgør det. Det er svært at sætte finger på andet, end at vi skal være skarpere på den del af spillet. Vi skal være skarpere til at eksekvere, når vi får muligheden, mente SønderjyskE-træneren.

Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

En tung kamp for svensk debutant og en hård dag for den sønderjyske stolthed

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Lokalt motorkontor blev solgt for en krone: Et halvt år senere gik det konkurs med ubetalt skatteregning på ti millioner

Esbjerg For abonnenter

Desperate beboere lever i frygt, lyshelvede og støj: Nu har de fået nok af gigantiske vindmølletransporter

Erhverv

Robotter fra Vejen arbejder i 15 meter høje bølger på rejetrawler i barskt klima: - De er så stor en succes ombord, at vi netop har bestilt anlæg nummer tre

Sydjylland

Glem alt om sudoku og krydsord for at undgå demens: Det er andre ting, der holder hjernen sund - og alkohol er ikke så skadeligt som man troede

EfB

Pludselig stod Con Ouzounidis ved siden af Wayne Rooney på træningsbanen: I lære blandt de allerstørste

Sydjylland For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Sønderjyske Herrehåndbold

SønderjyskE-sportsdirektør så superligafodbold med tidligere dansk landsholdsspiller – nu bekræfter han dialog mellem parterne

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Haderslev

Efter 12 domme er det ud af landet: Vred serbisk far truede to lærere og tre børn

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Esbjerg For abonnenter

Poul Nyrup skruer bissen på overfor sin barndomsby: Blander Headspace-sag ind i Esbjergs kommunalvalg

Varde For abonnenter

Årelang kamp slutter: Banedanmark er klar til at overdrage Grindstedbanen til kommunerne

Sønderborg

Ny trend afvises i Sønderborg: Kommunen siger nej til tiny houses

Annonce