Annonce
Billund

Ingen var hjemme - alligevel brændte hus i Vesterhede

Hvor meget branden har ødelagt i huset på Skrænten i Vesterhede, er endnu for tidligt at konkludere. Foto: Alex Hermann
Mona Kristensen fra Vesterhede fik onsdag ved middagstid den meget ubehagelige besked, at der var gået ild i hendes hus. Hun havde ikke været hjemme i flere timer, da branden brød ud.
Annonce

Vesterhede: Brandvæsnet måtte onsdag omkring middagstid rykke i fuld firspring til Vesterhede, hvor der var melding om en brand i en beboelsesejendom på Skrænten.

Der var ikke nogen hjemme i huset, da branden brød ud. Beboeren, Mona Kristensen, sad på en stol på den modsatte side af vejen og så til, mens brandfolkene arbejdede i hendes hjem, og mens politibetjente ventede på at kunne komme ind og gøre deres arbejde.

Mona Kristensen forlod sit hjem kort før klokken otte i morges - altså omtrent fire timer før, branden brød ud. Politiet skal nu se nærmere på, hvordan ilden kan være opstået. Foto: Alex Hermann

- De siger, at det er i køkkenet, at der er noget, som har været overophedet. Men jeg har overhovedet ikke har gang i nogen ting i køkkenet, fortæller Mona Kristensen.

Annonce

Ingen hjemme

Hvad der er årsag til branden, skal politiet nu se nærmere på. Mona Kristensen kan ikke komme med nogen logisk forklaring, for hun havde ikke været hjemme i flere timer, da det gik galt. Faktisk forlod hun sit hjem allerede før klokken otte i morges, fordi hun skulle til studentergilde i Varde. Da hun kom tilbage til Vesterhede, opholdt hun sig blot få hundrede meter fra sit hjem.

- Min datter bor derhenne på hjørnet, siger Mona Kristensen og peger ned ad gaden.

- Jeg var henne hos hende, da en af naboerne kom rendende og råbte, at det brænder, fortsætter hun.

Annonce

Ingen er kommet noget til

Hvor meget det er lykkedes for branden at ødelægge, ved Mona Kristensen endnu ikke noget om. Hun kan se udefra, at vinduerne er sodet til, og brandfolkene har fundet det nødvendigt at lave et mindre hul i taget. Men udsigterne for, hvornår hun igen kan vende hjem, kender hun slet ikke endnu.

Alligevel virker humøret overraskende højt, når man tager i betragtning, at en stor del af hendes hjem formentlig lige er blevet ødelagt i en brand. Hun holder nemlig fokus på, at ingen mennesker er kommet noget til i forbindelse med branden.

- Vi kan alligevel ikke rigtigt gøre noget ved det, og der er jo ikke nogle, der er kommet til skade. Det kan været noget helt andet, hvis der havde været nogle derinde, men det var der ikke. Det skal nok gå, siger Mona Kristensen.


Jeg var henne hos hende, da en af naboerne kom rendende og råbte, at det brænder.

Mona Kristensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce