Annonce
Haderslev

Danmarks sødeste kassedame er blevet fyret - men ingen vil sige hvorfor

I april blev Anne Svendsgaard kåret som Danmarks sødeste kassedame. Nu er hun blevet fyret. Pressefoto: Søren Jansby/Egmont Publishing
Hverken Anne Svendsgaard eller Q8 ønsker at fortælle om fyringsårsagen. Virksomheden ønsker Danmarks sødeste kassedame held og lykke og siger tak for indsatsen.

Vojens: Der er ingen, der vil ud med svaret på det spørgsmål, som lyder: Hvorfor er Danmarks sødeste kassedame blevet fyret?

Anne Svendsgaard, der fik den fine titel i april, skal nemlig finde sig et nyt arbejde, da hun er blevet opsagt af Q8 i Vojens.

Selv ønsker hovedpersonen ikke at komme ind på, hvad der førte til fyresedlen. Hun fortæller blot, at familie og venner er chokerede. Det fortalte hun mandag til JydskeVestkysten.

Annonce


Jeg vil af hensyn til alle parter ikke udtale mig om den konkrete sag i Vojens, men bare sige, at vi ønsker Anne al held og lykke med tak for den tid, hvor hun har været hos Q8.

Marie Sheye Lund, kommunikationschef, Q8


Men heller ikke Q8 ønsker at fortælle om årsagen. Ved en opringning til Vojens-tankstationen i Vestergade blev avisen bedt om at ringe til virksomhedens danske hovedkontor.

Herfra forklares det, at man ikke ønsker at udtale sig om den specifikke sag i Vojens.

- Jeg kan godt forstå, at der bliver stillet spørgsmål, for hvem vil ikke have medarbejdere, som er bedst på service. Det vil vi også, skriver Q8's kommunikationschef, Marie Sheye Lund i en e-mail.

- Men jeg vil af hensyn til alle parter ikke udtale mig om den konkrete sag i Vojens, men bare sige, at vi ønsker Anne al held og lykke med tak for den tid, hvor hun har været hos Q8, skriver hun.

Få måneder efter kåring

Anne Svendsgaard gjorde selv opmærksom på sin nye jobsituation i et Facebook-opslag. Heri skriver hun også, at hun er klar på nye udfordringer, når hun stopper i Q8 senest ved udgangen af oktober.

I Facebook-opslagets kommentarer spekuleres der i, om årsagen er, at tankstationen lukker til efteråret. Dette er ikke tilfældet.

Fyringen sker blot få måneder efter, at hun i april blev kåret som Danmarks sødeste kassedame af Ugebladet Hjemmet. Det var en titel, som i alt 362 kassedamer fra hele landet dystede om.

Anne Svendsgaard blev ansat på Q8-tanken i 2015. Hun ved endnu ikke, hvad fremtiden byder på, men hun erklærer sig klar til at prøve ''alt''.

Annonce
Haderslev For abonnenter

Byrådsmedlem dømt for at forfølge og chikanere fem kommunalt ansatte

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Serietyv afsløret af DNA-spor: Har været i gang i otte år - nu anklages han for 29 nye forbrydelser

EfB For abonnenter

Liveblog: Dramatisk start i efterårssæsonens sidste kamp mod Hvidovre IF med brændt straffe og scoring efter syv minutter

Kolding

Coronasmitte i Kolding er nu over kritisk grænse: Se hvilke tiltag der bliver sat i værk

Kultur For abonnenter

Mød Mary på Koldinghus: - Man kommer til at tage med kronprinsessen på en tidsrejse

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Esbjerg For abonnenter

Katrine flyttede fra København og hjem til 'ghettoen': - Selvfølgelig er her mennesker, der ryger tjald og kører hurtigt på knallert, men her er også mange gode hjerter

Kultur

Et moderne eventyr: De mødte hinanden på nettet - efter få måneder pakkede Michael alle sine ting og flyttede fra USA til Danmark

Sønderborg

Mand stoppet i bil fyldt med over 100 kanonslag: Havde også ulovligt våben

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Nordtyskland

Nye coronaregler: Fest og ferie syd for grænsen bliver besværlige for danske gæster

Sønderborg For abonnenter

Vandaliserede færge og kørte uden kørekort 11 gange: 20-årig mand mister kørekortet i 10 år og skal betale stor erstatning

EfB

Stor overraskelse i EfB's startopstilling mod Hvidovre: Kevin Conboy taget til nåde

Annonce