Annonce
Erhverv

Ingeniørgazelle med ambitiøs vækstplan – indtager Norge som første skridt

– Det første land, der bliver en del af vores udlandseventyr, er Norge. Vi har allerede ansat den daglige leder og åbner kontoret først på sommeren, siger Poul B. Jakobsen, direktør hos Process Engineering. Pressefoto
Ingeniørvirksomheden Process Engineering A/S, der er aktuel med et rekordregnskab, har lanceret en ny vækststrategi frem mod 2023, hvor antallet af ansatte skal tredobles. Vækststrategien indbefatter også etablering i udlandet.

FREDERICIA: Specialkompetencer i procesindustrien er efterspurgte i særlig grad, og det kommer ingeniørvirksomheden Process Engineering til gode.

Et rekordregnskab er for nylig offentliggjort, og nu sætter rådgivervirksomheden tryk på med en ny vækst- og strategiplan frem mod 2023.

Første skridt er en ny afdeling i Norge, hvor afdelingschefen Jan Kåre Nymoen netop har slået dørene op til et nyt kontor i Oslo.

- Vores foregående strategiplan udløb ved nytåret, og dér har vi blandt andet nået målet om 100 medarbejdere. Nu kigger vi frem mod 2023, hvor vi skal være 300 medarbejdere hos Process Engineering. 200 i Danmark og 100 i udlandet, siger administrerende direktør Poul B. Jakobsen.

Annonce

Grønne projekter

Hvis Norge bliver en succes, er det meningen, at virksomheden også vil åbne afdelinger på andre nærmarkeder som eksempelvis Sverige, Holland og Irland.

Som mange andre virksomheder mærker Process Engineering også større fokus på den grønne omstilling. Virksomheden arbejder i øjeblikket i et projekt sammen med Aalborg Universitet, hvor delstrømme fra biogas omdannes til andre brugbare medier.

Process Engineering er af Great Place To Work blevet præmieret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark blandt de mellemstore virksomheder.

Process Engineering A/S yder uafhængig ingeniørrådgivning inden for processer og procesanlæg til industrien.

Koncernen blev grundlagt i 1999 og har i dag hovedkontor i Fredericia samt afdelinger i København, Sorø, Aalborg og Aarhus.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Rådyr skyld i færdselsuheld

Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce