Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Hummus med gulerod

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

I februar arbejder vi med hummus. Hummus er en mos - på engelsk hedder det spread - lavet af kogte kikærter tilsat forskellige krydderier. Konceptet er, at du altid har en dåse eller karton kogte kikærter derhjemme. Disse hummus eller spreads kan holde op til to uger på køl. Og så er det nemt enten at halvere opskrifterne eller lave dobbelt portion af dem. Hummus er også gode i sandwich i stedet for dressinger eller smør, og så får du brugt dine rester. Så det er bare om at komme i gang. Jeg må indrømme, at mens jeg har lavet denne madskole, er jeg blevet ekstra glad. Det er en god fornemmelse at få brugt sine rester.

300 g kogt gulerod

300 g kogte kikærter

Salt

1 fed hvidløg (knust)

50 g revet ingefær (friskrevet)

1/2 dl olivenolie

Det hele blendes i to minutter til jævn masse.

Tip: Gulerod kan erstattes med andre rodfrugter. Prøv dig frem.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce