Annonce
Aabenraa

Inke kom ind ad bagdøren

Lørdag 1. august har bogholder Inke Authorsen været ansat hos eurodan-huse i 25 år. Pressebillede
Lørdag 1. august har bogholder Inke Authorsen været ansat hos eurodan-huse i 25 år.
Annonce

- Da jeg kom til min første samtale, var kontoret under ombygning, så jeg kunne nærmest ikke komme ind. Jeg måtte rundt om huset og lede, og ja, så tog jeg altså bagdøren ind, fortæller Inke Authorsen.

25 år senere er hun stadig ansat som bogholder hos eurodan-huse. Arbejdsopgaverne har ændret sig undervejs, så jobbet har ikke været det samme, men det har altid været spændende. Inke blev egentlig ansat på grund af sin store viden om de tyske skatteregler, men da eurodan-huse stoppede med at bygge huse i Tyskland, blev Inke hængende.

- Jeg føler mig godt tilpas her – så søger man jo ikke væk, fortæller Inke Authorsen i en pressemeddelelse om jubilæet og fortsætter:

- Mine arbejdsopgaver er spændende, og jeg kan godt lide den korte kommandovej, måden vi omgås hinanden og den danske måde at arbejde på i det hele taget.

Det var kærligheden, der i sin tid bragte Inke fra Tyskland til Danmark. Hun og manden boede  i Tinglev, og Inke havde arbejde hos et tysk firma i Danmark.

Da virksomheden i 1995 flyttede tilbage til Tyskland, måtte Inke beslutte, om hun skulle blive i Danmark eller søge tilbage til Tyskland.

Før hun flyttede, besøgte hun arbejdsformidlingen, som anbefalede, at hun søgte hos byggefirmaet eurodan-huse. Og nu kan hun, som i dag er bosat i Rinkenæs, fejre 25 års jubilæum i virksomheden.

Jubilæet fejres mandag 3. august med bobler og frokost samt tale fra Inkes nærmeste direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt

Smitten daler i de fleste kommuner: Kolding tager et spring i den forkerte retning

EfB

Kommentar: Nyttige øretæver til EfB

Annonce