Annonce
Vejen

Inner Wheel søger for fødselsdag for udsatte børn

Kirsten Stage fra Mødrehjælpen i Esbjerg (tv) ses her sammen med præsident for Brørup-Holsted Inner Wheel, Laila Bonde Sørensen, ved overrækkelsen af gavechecken. PR-foto

Brørup-Holsted: Mødrehjælpen i Esbjerg har netop fået 2500 kroner fra Brørup-Holsted Inner Wheel. Pengene skal gå til projektet "Den rullende kagemand", som nu har seks år på bagen.

Idéen er skabt af frivillige fra Mødrehjælpen i Esbjerg og er sat i værk for at give udsatte familier en mulighed for at holde fødselsdag for deres børn. "Fødselsdagspakken" består af en fødselsdagsgave, boller, smør, pålægschokolade, kage, drikkelse, frugt, dug og servietter til maksimum 20 personer, hvis barnet er 3-12 år. Hvis barnet er 12-14 år, kan familien vælge pizza til 10 personer i stedet.

Det første år blev det til 28 "Rullende kagemænd" og gennem tiden har konceptet taget fart, og sidste år var der hele 138 "Rullende kagemænd".

Brørup–Holsted Inner Wheels donation, som sker i anledning af organisationen Inner Wheels 96 års fødselsdag, dækker udgifterne til tre børnefødselsdagsfester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce