Annoncørbetalt indhold

Innovation: Det nyeste inden for dørtelefoner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du hører ordet dørtelefon, tænker du måske på den helt traditionelle løsning, hvor der er trukket kabler gennem en opgang med lejligheder. Sådan er det slet ikke mere, for der er sket en stor teknologisk innovation på området, så man i dag kan få mange smarte funktioner, som øger kommunikationen og sikkerheden. En dørtelefon er ikke længere bare en dørtelefon, for du kan tilpasse den præcist til dine behov, hvad enten du har brug for en dørtelefon til dit private hjem, en boligforening eller en virksomhed. I denne artikel kan du læse om den nyeste udviklingen inden for dørtelefoni.


Annonce

Mange muligheder

Du kan selvfølgelig stadig købe de helt traditionelle dørtelefoner, hvis det passer bedst til dine behov. Men med så mange muligheder indenfor dørtelefoni, er det værd at undersøge markedet, inden du træffer dit valg. En af dem, der går forrest, når det gælder den teknologiske udviklingen, er det japanske firma Aiphone, der blandt andet er kendt for deres IX2-systemer, der er enormt fleksible. Disse trådløse dørtelefoner gør det muligt ubegrænset at kombinere dørstationer, understationer og hovedstationer, så det kan tilpasset dine behov. Systemet er nemt at installere og du sparer tid og penge ved at samle alle dine kommunikations- og sikkerhedsløsninger i ét samlet system. Dørtelefonerne kan nemlig også kombineres med video- og adgangskontrolenheder samt mulighed for nødkald og kald kø. Spørg en forhandler, inden du køber, for der er mange flere muligheder end de nævnte for at tilpasse Aiphones system til lige præcist det, du har behov for.


Mere sikkerhed

En dørtelefon skaber øget sikkerhed, for du har kontrol over, hvem du lukker ind i bygningen. Det minimerer risikoen for, at der kommer indbrud og andre uønskede gæster ind i bygningen. Dette er nødvendigt i lejlighedskomplekser, hvor der bor mange mennesker, men er også noget, som et stigende antal virksomheder og private benytter sig af. Det bliver desuden mere og mere udbredt at vælge videofunktion til af samme grund. Vælger du også at få en løsning med videoovervågning, kan videoen endda gemmes med tredjepartssystemer, hvilket øger sikkerhedsniveauet endnu mere. Mange steder er det stadig ældre og efterhånden slidte dørtelefoner, der er i brug, hvor åbne-funktionen måske ikke virker ordentligt mere, eller hvor lyden skratter. Det kan skabe utryghed i hverdagen, så derfor kan det være en god idé at investere i et kommunikationsanlæg som Aiphone, der er kendt for sin høje kvalitet og for at være langtidsholdbart.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.