Annonce
Aabenraa

Inspiration fra udlandet: Sportscentrum investerer halv million i ny forlystelse

Kristian Skjoldager har sjældent glædet sig så meget til at åbne dørene til en forlystelse som til denne. Med en vest og et lasegevær handler spillet om at finde sine modstandere og skyde dem, før man selv bliver ramt. Foto: André Thorup
Sportscentrum venter lige nu kun på den sidste tilladelse for at tage sin nyeste investering i brug. En laser tag-bane, hvor deltagerne får oplevelsen af at være med i et computerspil.
Annonce

Aabenraa: Igennem de seneste måneder har dørene til Sportscentrum måske været lukkede på grund af corona, men det er ikke gået stille for sig indenfor.

Ejer Kristian Skjoldager har nemlig bygget en ny forlystelse, som har været på tegnbrættet i et års tid. En laser tag-bane, der fungerer ligesom paint ball, hvor to hold skyder mod hinanden på en dertil indrettet bane. Forskellen er, at hvor paint ball kan give blå mærker efter de farvede patroner, så er laser-tag baseret på infrarøde stråler, der elektronisk registrerer, hvis man bliver skudt af en modstander.

- Det er ligesom at være med i et computerspil, men bare lidt sjovere end at sidde foran en skærm, siger Kristian Skjoldager og inviterer inden for på banen, der er i to etager og fyldes med røg og musik, når deltagerne slippes løs.

Annonce

Mellem 2 og 12 deltagere

Inspirationen har han hentet i blandt andet USA, Frankrig og Holland, hvor han har besøgt laser tag-anlæg, men Sportscentrums udgave har en noget mere beskeden størrelse på omkring 350 kvadratmeter.

- Jeg var egentlig ved at bygge en meget større bane, men blev frarådet det, for man skal også kunne finde hinanden derinde. Ellers er der ikke noget ved det. Man bliver overrasket over, hvor godt folk kan gemme sig, selvom der er op til 12 på banen ad gangen, siger Kristian Skjoldager.


Det er ligesom at være med i et computerspil, men bare lidt sjovere end at sidde foran en skærm

Kristian Skjoldager, SportsCentrum


Han har investeret en halv million i forlystelsen og fået hjælp af en ekspert i opbygningen af den slags, ligesom det har krævet et utal af godkendelser fra forskellige myndigheder. Nu venter blot den allersidste tilladelse, inden laser tag-anlægget kan tages i brug.

- Jeg forventer, den kan åbnes midt i august, og jeg har virkelig store forventninger til investeringen, så nu håber jeg bare, det bliver indfriet, siger Kristian Skjoldager, der selv er ivrig for at tage nogle ture med vest og lasergevær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Lige nu: Rømø-dæmningen spærret

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce