Annonce
Livsstil

Inspiration: Julebord – dæk dig

PR-foto: Langkilde & Søn
Julen er hjerternes fest, og det bliver ofte fejret med familie og venner rundt om julebordet. Find her inspiration til bordopdækningen.
Annonce
Annonce

Jul i flagdug

Langkilde & Søn er mest kendt for deres produktion af flag, men i år udvider designvirksomheden deres sortiment med kollektionen Christmas, der byder på 11 juleprodukter som blandt andet adventskalender, juledug og -sok. Alt sammen syet i stof til flagduge og broderet med klassiske julemotiver. Et styk juleserviet koster 89 kroner. www.langkilde-søn.dk.

Moments. PR-foto: Rosendahl
Annonce

Stjernedrys

Rosendahl er klar med et nyt design af signaturserien Grand Cru med navnet Moments. Porcelænsstellet er stjernebestrøet med en gulddekoration på kanten af det hvide porcelæn. Den enkelte stjernekonfetti gør, at Moments også passer godt til opdækning af et nytårsbord. En stor tallerken koster 200 kroner. www.rosendahl.dk.

Annonce

Engleflok

Med afsæt i originalt Bjørn Wiinblad-design lanceres denne jul en gulddekoreret engleflok, der som lysestager bærer lyset frem i juletræet, i vindueskarmen eller på julebordet. Men også som et klassisk krybbespil, som iscenesætter julens budskab. Et krybbespil til juletræslys findes i varianterne Gabriel, Maria & Jesus og de tre vise mænd. Lysestagen Gabriel koster 170 kroner, vejledende pris. www.bjornwiinblad-denmark.dk.

PR-foto: Bjørn Wiinblad
Annonce

Hammershøi Jul

Svend Hammershøi var en verdenskendt kunstner, som var tilknyttet Kählers keramiske værksted. Denne jul lægger det hvide Hammershøi-porcelæn lærred til julemotiver som nøddeknækkeren, det flettede julehjerte og stjernen, der hænger på lærkegrene i Hammershøis gennemgående farvepalet af grangrøn og koglebrun. Kähler Hammershøi Julekrus koster 200 kroner, vejledende pris. www.kähler.dk.

PR-foto: Kähler
Annonce

Nøddeknækkeren

Der kommer ofte nødder på bordet omkring juletid, men det er ikke uden kamp, man får adgang til den lækre spise. Ferm Living er denne jul klar med en nøddeknækker i deres Forest-serie. Den fås både i guld og afmattet sort. Pris fra 280 kroner. www.fermliving.dk.

PR-foto: Ferm Living
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce